null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220371 Hulavannejumppaa verkossa, kevät

Ohjaaja pyörittämässä hulavannetta

Hulavannejumpassa vahvistetaan ja opitaan käyttämään keskivartalon lihaksia ja kohennetaan samalla kuntoa. Tunti sisältää alkuverryttelyn ja loppuvenyttelyt. 

Osallistuaksesi tarvitset oma hulavanteen, tilaa pyörittelyyn, internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen. Liikuntakurssin toteutus Zoomin välityksellä. Ilmoittautuneille tekniset ohjeet sähköpostiin. Myös opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön (linkki). Opettaja lähettää kutsulinkin tunnille ja tarkemmat ohjeet sähköpostiin ennen kurssin alkua. Jos et saa postia, tarkista roskapostilaatikko tai ota yhteyttä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö (tee tarpeeksi tilaa, vie matto ja jumppaamista haittaavat esineet pois tieltä ja muista kunnolliset, liukastumisen estävät jalkineet tai jumppaa avojaloin. Muista myös juoda vettä jumpan aikana ja jälkeen). Tärkeää on myös tehdä liikkeet oman kunnon mukaisesti ja omat rajoitukset huomioiden! Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä koulutussuunnittelijaan.

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi.karppanen@sastamalanopisto.fi.Opettaja: Ursula Eerola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ke: 19.15 - 20.00

Kevätlukukausi: 19.1.2022 - 13.4.2022 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 12.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu