null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220311 PhysioPilatesta kotistudioihin, kevät

Kurssilla kehitetään erityisesti keskivartalon sekä rankaa ja isoja niveliä ympäröivien syvien lihasten aktivoimista, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Opitaan tiedostamaan, muuttamaan ja hallitsemaan kehon osien asentoja suhteessa toisiinsa ja eriyttämään liikettä sekä sekä tekemään yksinkertaisia ja helppoja kehon eri osien koordinaatiota lisääviä harjoituksia. Kehität myös keskittymiskykyäsi, kehotietoisuuttasi ja mielen ja kehon yhteyttä. Tällä kurssilla edetään hitaasti ja rauhallisesti vahvan sanallisen ohjauksen tukemana. 

Kurssi soveltuu omatoimiseen harjoitteluun kykeneville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää ja uusia kehon hallinnan keinoja ja malttavat jättää väliin ja kysyä neuvoa, jos joku liike ei tunnu hyvältä sitä tehdessä. Kurssilaisille ei tarjota henkilökohtaista ohjausta tunnin aikana, mutta harjoitteiden tekemiseen liittyviin kysymyksiin varataan aikaa tunnin päätyttyä. Tällöin mahdollisuus myös yksilölliseen videovälitteiseen ohjaukseen kohtuullisen ajankäytön puitteissa. 

PhysioPilatesohjaaja on pilatesohjaajakoulutuksen käynyt fysioterapeutti.

Omatoimisen harjoittelun mahdollistamiseksi tunneista pyritään tekemään tallenne kurssille ilmoittautuneiden käyttöön viikoksi eteen päin. 

Ei reaaliaikaista tuntia 28.1. eikä 25.3., yhteensä 10 kertaa + tallenteet

Tarvitset tuntia varten jumppa-alustan, pienen pyyhkeen ja rauhallisen paikan, missä harjoitella, Opetus toteutetaan Zoom videoneuvotteluohjelman välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Opettaja lähettää ilmoittautuneille ohjeet kurssille osallistumiseen sähköpostiin viimeistään kurssin alkamista edeltävänä päivänä. Jos et saa linkkiä, niin ota yhteyttä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi tai 040 6750 198. Opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön ja voit myös ilmoittautua opiston järjestämään ilmaiseen Zoom videoneuvotteluun osallistuminen - koulutukseen 13.1., ks. kurssi 1220181.

Kysy lisätietoja Heidiltä heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi, 040 6750 198.Opettaja: Heidi Kaartokallio

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Pe: 10.15 - 11.00

Kevätlukukausi: 14.1.2022 - 8.4.2022 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 24,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 12.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu