null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

83012191 Astangajooga, alkeet, hybridi, kevät

Aikuisten ryhmäopetus sisätiloissa alkaa lähiopetuksena 28.2.2022. Mikäli on mahdollista aloittaa aikaisemmin tai opetus alkaa poikkeusjärjestelyin, siitä tiedotetaan kaikille ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.
Kurssi alkaa etäopetuksena!

Kehitetään lihasvoimaa, joustavuutta ja keskittymistä. Opitaan perusasiat lihaslukoista ja ujjay-hengitystekniikasta, harjoitellaan aurinkotervehdyksiä, seisoma-asanoita, asanoita istuen ja vinyasa -liikesarjat. Lopuksi loppuasanat ja loppurentoutus. Sopii vasta-alkajille sekä kertauksena astangajoogaa aiemmin harrastaneille. Pukeudu liikkumiseen soveltuviin vaatteisiin. Oma joogamatto tarvitaan.

Astanga on dynaaminen joogan laji, jossa liikkeet eli asanat suoritetaan systemaattisessa järjestyksessä ja liitetään toisiinsa erityisellä liikesarjalla, vinyasalla. Harjoituksen tavoitteena on kehittää lihasvoimaa, joustavuutta ja keskittymistä, edistää terveyttä sekä puhdistaa mieltä. Alkeiskurssilla tutustutaan asanoihin ja käydään läpi bandhat eli lihaslukot ja ujjay-hengitystekniikkaa. Asanoista tutuiksi tulevat aurinkotervehdykset, seisoma-asanat sekä istuma-asanoita. Tunnin päättää loppuasanat, ja savasana, loppurentoutus. Tämä kurssi sopii sekä vasta-alkajille että kertauksena astangajoogaa aiemmin harrastaneille.Opettaja vastaa mielellään kaikkiin kurssiin liittyviin kysymyksiin, ota yhteyttä annirainio@gmail.com tai 0503815453.

Kurssille voi osallistua myös Zoom videoneuvotteluohjelman välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden sekä älylaitteen tai tietokoneen sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Opettaja lähettää ilmoittautuneille ohjeet kurssille osallistumiseen sähköpostiin viimeistään kurssin alkamista edeltävänä päivänä. Jos et saa linkkiä, niin ota yhteyttä Anniin. Opiston www-sivuilta löydät ohjeet Zoomin käyttöön Voit myös ilmoittautua opiston järjestämään ilmaiseen Zoom videoneuvotteluun osallistuminen - koulutukseen 12.1., ks. kurssi 1220181.  

Muista turvallisuus! Huomaathan, että kotijumppaa tehdessäsi on tärkeää, että vastaat itse siitä, että sinulla on turvallinen liikkumisympäristö ja teet liikkeet oman kuntosi ja rajoituksesi huomioiden! Jos olet epävarma voitko esim. sairautesi takia osallistua jumppaan turvallisesti, ota yhteyttä opettajaan.

Opettaja: Anni Rainio

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Oivapaja, käynti Liekolankadun puolelta, lastauslaíturilta, Puistokatu 3, 38200 SASTAMALA

Päivä ja kello: To: 16.45 - 18.15

Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 7.4.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 35,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 13.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu