null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

8104006 Vanhempi-lapsi saippuakurssi

+ materiaalimaksu
Tämä kurssi on peruttu

Mukavaa yhdessä oloa vanhemmalle ja lapselle tai isovanhemmalle ja lapsenlapselle! Opitaan valmistamaan turvallisesta valmismassasta saippuaa, johon voi lisätä esim. tuoksuja ja koristella ekoglitterillä. Yli 8 vuotiaille.

Kurssilla käytetään vesihaudekattilaa ja lämpölevyä valmismassa sulattamiseen, ota tämä huomioon arvioidessasi lapsesi kurssille osallistumista. Ota oma esiliina, suojakäsineet ja muotit mukaan. Muoteiksi käy vaikka puhtaat hiekkalelumuotit tai tyhjät tuorejuustopurkit. Voit tuoda mukanasi oman melt&pour saippuamassan tai ostaa sen opettajalta. Materiaalimaksu määräytyy käytön mukaan.

Infokirje lähetetään ennen kurssin alkua.


Lapsi ilmoitetaan opiskelijaksi ja aikuinen laskutustietoihin, maksu sis. molemmat. Kun kurssille ilmoitetaan samalla sekä lapsi että aikuinen, verkkomaksu maksetaan vain, jos kummallakaan ei ole aktiivimaksua. Aktiivimaksu käy kurssin maksuvälineenä, jos sekä lapsella että aikuisella on voimassa oleva aktiivimaksu. Kurssimaksu puolittuu, jos voimassa oleva aktiivimaksu on vain lapsella tai aikuisella. Silloin toimisto lähettää kurssista uuden laskulinkin sähköpostiisi.Opettaja: Pauliina Salminen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 4, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Äetsän paloasema, luokka, Äetsäntie 329, 32740 Sastamala

Päivä ja kello: Ti: 17.30 - 19.30

Syyslukukausi: 9.11.2021 - 9.11.2021

Kurssimaksu: 14,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 12.30

Ilmoittaudu viimeistään: 17.8.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit