null

Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

12010111 Kielten yksilöopetus

Aktiivimaksu ei voimassa.

Huom! Aikuisten yksilöopetus lähitapaamisina ei ennakkotiedosta huolimatta ole vieläkään sallittua. (Päivitetty 1.3.2021 Tuija Hyvönen)

Sastamalan Opistossa voi opiskella yksilöopetuksena (lähiopetuksessa tai) verkkovälitteisesti useimpia opistossa opetettavia kieliä, esimerkiksi suomea toisena kielenä, ruotsia, englantia, saksaa, italiaa, ranskaa, viroa, venäjää, espanjaa, portugalia ja kiinaa. Yksilöopetukseen on jatkuva ilmoittautuminen! Tiedustelut ja ilmoittautumiset Tuija Hyvönen tuija@sastamalanopisto.fi 

Opiskelija voi itse valita tason ja kehitettävän kielitaidon osa-alueen (kielioppi, sanasto, tekstin tai kuullunymmärtäminen tai näiden yhdistelmä, jossakin määrin myös työelämäkieli). Opettaja auttaa tarvittaessa tason määrittelyssä ja hänen kanssaan sovitaan tapaamisajat. Opetus järjestetään pääosin Sastamalan Opiston omissa tiloissa. Joidenkin opettajien (suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, italia, espanja, portugali) kanssa voi opiskella myös Zoomin välityksellä. Opiskelijalta ei edellytetä ohjelman käytön osaamista, mutta opiskelijalla tulee olla käytössään toimiva verkkoyhteys, headset tai vaihtoehtoisesti pöytäkoneen tai kännykän sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni sekä videokuvayhteys. Zoomissa tapahtuvassa opetuksessa käytetään Sastamalan kaupungin Zoom for Education linsenssin mukaista ohjelmaa. Opettaja ei käytä Zoomin ilmaisversiota. 

Jos opettaja vastaanottaa opiskelijan kirjoitelmia tai akateemisia tekstejä ja antaa niistä palautteen, osa oppitunneista käytetään siihen. Yksilöopetusta annetaan vain yksityishenkilöille. Opisto ei laskuta yksilöopetusta julkisyhteisöiltä tai yrityksiltä. Maksu pitää ilmoittautumisen yhteydessä ohjata yksityishenkilölle. 

Esteen sattuessa sovitut tunnit tulee peruuttaa suoraan opettajalle 24 h ennen tunnin alkua. Muussa tapauksessa tunti voidaan katsoa pidetyksi. Yksittäisopetuksen 10 oppitunnin (yhden oppitunnin pituus on 45 minuuttia) opintomaksu on 210 €. Kurssimaksu sisältää opetusmonisteet. 

Opiskelijapalaute: Englannin yksilöopiskelukurssi on osaltani suoritettu. En voi muuta kun ihmetellä, miten nopeasti viikot meni. Tämä englannin yksilöopiskelukurssi oli todella hyvä! Jokainen oppitunti oli huolella etukäteen valmisteltu. Käsiteltävistä kielioppiaiheista oli kirjamateriaalin lisäksi selkeät esitykset. Vaikka opiskelukertoja oli vaan kymmenen, mielestäni oppituntien aiheet olivat kattavasti valittu. Vielä viimeisellä tunnilla odotti yllätys, sillä opettaja oli tehnyt kaikista kurssilla läpikäydyistä kielioppiaiheista yhteenvedon, wau ihan huikeeta! Kurssimateriaali oli niin kiinnostava, että hankin oppikirjan itselleni, jotta voin jatkaa omatoimisesti harjoituksia kotona. Nyt kun kielioppi on kerrattu, niin tästä on hyvä jatkaa omatoimista opiskelua. Sain kurssilta enemmän irti kuin osasin edes kuvitella etukäteen ja opetus ylitti kaikki odotukseni — kiitos! Toivottavasti mahdollisimman moni osaa hakeutua opiston yksilöopiskelukursseille, sillä räätälöity yksilöopiskelu on upea mahdollisuus opiskella kieltä!Opettaja: Eri Opettajat, Hyvönen Tuija, Lepistö Sini-Mari, Hannikainen Kristian, Gil-Carcedo Cabezon Marta Dora, Seppänen Ann

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Kevätlukukausi: 4.1.2021 - 30.6.2021 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 210,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2021 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 15.6.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu