Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1204041 Hallo! 2, saksan jatkokurssi *

Kurssi peruutettu!
Tämä kurssi on päättynyt

Huom.! Tämä kurssi alkaa aikaisintaan ma 18.1. Seuraa tiedotusta sastamalanopisto.fi

Opiskellaan toimimaan saksaksi mm. lentokentällä, junassa ja  ostoksilla sekä esittelemään Suomea, harrastuksia ja työtä Hallo! 2  -kirjan johdattelemana. Taitotaso A1-A2.

Hallo! 2 (Eva Kauppi  & Anja Odell: Hallo! 2 Saksaa aikuisille. Finn Lectura) jatkaa  Hallo! 1:n käytännönläheistä otetta saksan kielen opiskeluun. Pääpaino  on tilanteissa, joihin vapaa-ajanmatkailija saksankielisissä maissa  törmää. Kirjassa opitaan mm. lentokenttäsanastoa, ostetaan juna- ja  konserttilippuja, tehdään vaateostoksia ja käväistään  laskettelukeskuksessa. Lisäksi harjoitellaan oman kotipaikkakunnan  esittelyä saksankielisille vieraille ja kestitään heitä suomalaisilla  herkuilla. Matkailun ohella mukana ovat tärkeät teemat asuminen ja työ.  Suuri osa kirjan harjoituksista on puheharjoituksia, mutta  kielioppiakaan ei unohdeta. Kielen opiskelun ohella saadaan  ajankohtaista tietoa saksankielisissä maissa asuvien ihmisten arjesta  Kul-Tour-osioiden tietoiskuista. Niitä on ollut laatimassa kirjailija  Roman Schatz.

Talviloma 1.3.

Tältä kurssilta voit hakea Kielenosaaja -osaamismerkkiä, lisätietoa: https://sastamalanopisto.fi/kielitaito-nakyvaksi-osaamismerkilla/Opettaja: Nina Dannert

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Vammalan lukio, Marttilankatu 20-22, 38200 SASTAMALA

Päivä ja kello: Ma: 16.30 - 18.00

Kevätlukukausi: 11.1.2021 - 12.4.2021

Kurssimaksu: 35,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit