Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

3102091 Verkkokaupan perustaminen

Tämä kurssi on päättynyt

Oletko pohtinut verkkokaupan perustamista? Sastamalan Opistolla on nyt tarjolla aiheesta maksuton Zoom etäkoulutus 26.11.2020. 

Sinua saattaa mietityttää kuinka verkkokauppa rakennetaan teknisesti ja paljonko se maksaa, mutta verkkokauppa on ennen kaikkea kuitenkin tapa markkinoida ja tehdä kauppaa. Käymme tehokkaasti läpi mahdollisuuksia ja haasteita hyvin käytännönläheisesti. Koulutuksen jälkeen sinulla on selkeämpi kuva siitä mihin sinun kannattaa perehtyä ja panostaa. Käsityksesi verkkokaupan mahdollisuuksista on realistisempi. Käsiteltäviä asioita ovat mm. kannattaako verkkokauppa teettää vai tehdä itse, verkkokaupan maksujärjestelmät, logistiset ratkaisut, verkkokaupan rutiinit, hakukonenäkyvyys, lainsäädäntö ja markkinointi. 

Koulutuksen puhuja Sari Rauvanto-Eriksson Putiikkiopistosta on ollut rakentamassa ensimmäisiä suomalaisia isoja verkkokauppoja, mutta omassa Kananlento-putiikissaan hän on kohdannut täysin erilaisen pienyrittäjän maailman. Puhujan koulutuksissa kerrotaan asiat maanläheisesti ja selkeästi, sekä se on rakennettu pienyrittäjän tai yrittäjyydestä haaveilevan näkökulmasta erityisesti käsityöalalla. 

Koulutus toteutetaan Zoom-videopalaverialustalla. Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi osallistumislinkin sekä ohjeet Zoomin käyttöön. Tarvitset osallistuaksesi toimivan sähköpostiosoitteen sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Tulethan linjoille hyvissä ajoin, moderaattori paikalla 15 min ennen koulutuksen alkua. Kysymyksille on varattu aikaa koulutuksen loppuun. Voit myös lähettää kysymyksiä ennakkoon sähköpostilla: elina@sastamalanopisto.fi. 

Tämä koulutus on osa Opiston Nordplus Aikuiskoulutuksen kehittämishanketta nimeltään Design Thinking. Lisätietoa hankkeesta https://sastamalanopisto.fi/nordplus-aikuiskoulutuksen-kehittamishanke-2/ ja Tuija Hyvönen tuija@sastamalanopisto.fi.

Lisätietoja koulutuksesta antavat Elina Männistö elina@sastamalanopisto.fi ja Tarja Rajakangas tarja@kirjatar.fi Huom! Opisto varaa oikeuden muutoksiin.

Päivitys 26.10. Huom! Suuren suosion vuoksi kurssipaikkoja on lisätty.Opettaja: Sari Rauvanto-Eriksson

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Syyslukukausi: 26.11.2020 - 26.11.2020 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 21.10.2020 11.30

Ilmoittaudu viimeistään: 19.11.2020 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit