Sastamalan Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1220101 Zoomin käytön perusteet ja verkkopedagogiikkaa- työpaja tuntiopettajille

Tämä kurssi on päättynyt

Tavoitteena on rohkaista ja innostaa tuntiopettajia oppimaan perusasiat Zoom-ohjelman käytöstä ja suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia verkkokursseja tai siirtymään nopeallakin aikataululla lähiopetuksesta etäopetukseen. Käydään asioita läpi rauhallisesti ja lähiopetuksessa saat tarvitsemasi henkilökohtaisen ohjauksen.  Zoom on videoneuvottelutyökalu, joka toimii opetuksen välineenä ja sitä voi käyttää  puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Käymme läpi teknisiä asioita: kurssin luomista, osallistujien kutsumista ja erilaisten oikeuksien jakamista, koneen ja ohjelman asetusten säätämistä, mikrofonin ja kameran hallintaa, viittaamista ja reaktioita (viittaaminen ja peukuttaminen). Teknisten perusasioiden lisäksi käymme läpi verkko-opetustilanteessa toimimista opettajana:eri tapoja, joilla ohjelman työkaluja voidaan käyttää pedagogisesti mielekkäällä tavalla ryhmän ilmapiirin, positiivisen vuorovaikutukseen ja oppimisen  tukemista sekä verkko-opetuksen organisointiin liittyviä asioita. Voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostissa tarkempi ohjeistus ennen tapaamista. Tule mukaan oppimaan uutta yhdessä ja hakemaan inspiraatiota oman opetuksesi ja ammattitaitosi monipuolistamiseen!

 


Mukaan oma kone, tabletti tai älypuhelin. Saat ilmoittautumisajan umpeuduttua ohjeet työpajaan valmistautumisesta sähköpostiisi.

Opettaja: Kaartokallio Heidi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Onkiniemenkatu 1

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 20.15

Syyslukukausi: 2.9.2020 - 2.9.2020 (3 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2020 12:30

Ilmoittaudu viimeistään: 24.8.2020 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit