Salon kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

040955 KuTy: Kotistudio kuntoon - Nyt äänitetään Salo

Salon kaupungin työllisyyspalveluiden ja kansalaisopiston toteuttama kurssi on tarkoitettu 300 päivää työmarkkinatukea saaneille ja on heille maksuton. Kursseille ohjaudutaan ottamalla yhteyttä viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamispäivää kuntouttavan työtoiminnan ohjaajien puhelinnumeroihin 044 778 3091 ja 044 778 3095.

”Tervetuloa tutustumaan äänittämisen maailmaan aivan ruohonjuuritasolta lähtien. Kurssi sopii siis aloittelijoille, laitteistohankintoja miettiville, musiikin harrastajille tai kokeneemmallekin tekijälle.

Kurssilla selviää, mitä valmiuksia ja laitteistoja äänittämisessä tarvitaan sekä kuinka varsinainen äänitystilanne saadaan mallikkaasti toteutettua. Samalla selviää kuinka saat oman tietokoneesi valjastettua äänityskelpoiseksi laitteeksi. Pääset itse tutustumaan erilaisiin maksuttomiin ohjelmistoihin ja opit niiden peruskäyttöä. Kurssilla tietenkin perehdytään myös kaiutinjärjestelmiin, mikrofoneihin, akustiikkaan, äänenkäsittelyyn jne. Ohjaavan musiikkiteknologin kanssa voi keskustella kaikista mieltä askarruttavista asioista. Rohkeasti mukaan!

Osa kurssitapaamisista pidetään Raja-Audion äänitysstudiolla, osa kansalaisopiston ATK-luokassa. Kurssin loppupuolella pääset kokemaan äänittämisen riemut käytännön tilanteessa. Minkäänlaista aiempaa äänitysalan kokemusta ei tarvita. Hiihtolomalla vko 8 ja pääsiäisenä 5.4. ei kertaa.”Opettaja: Laaksonen Kari

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kansalaisopiston ATK-luokka 1 (2. krs), Ylhäistentie 2, 24130 Salo

Päivä ja kello: Ma: 10.00 - 14.15

Kevätlukukausi: 1.2.2021 - 3.5.2021 (63.96 oppituntia)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit