Salon kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

120550 KuTy: Mielen ja kehon huoltokurssi naisille Salo

Tämä kurssi on peruttu

Salon kaupungin työllisyyspalveluiden ja kansalaisopiston toteuttama kurssi on tarkoitettu 300 päivää työmarkkinatukea saaneille ja on heille maksuton. Kursseille ohjaudutaan ottamalla yhteyttä viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin alkamispäivää kuntouttavan työtoiminnan ohjaajien puhelinnumeroihin 044 778 3091 ja 044 778 3095.

>    Oletko kiinnostunut etsimään itsesi näköistä keveämpää arkea? Haluatko kokea aitoa onnellisuutta pienistä asioista? Koetko olevasi näkymätön puurtaja liian suurten haasteiden äärellä? Puuttuuko arjestasi nauru ja huumori? Oletko kadottanut elämän ilon?  Haluatko oppia Shindon venyttely ja itsehoito menetelmää?

Jos kysymykset ovat sinulle tuttuja niin tule tutustumaan itseesi yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa. Ryhmä antaa mahdollisuuden rakentavaan yhteisöllisyyteen ei pakolla vaan ilolla. Ihminen on kokonaisuus, jota isot ja pienet asiat ympäröivät. Ihminen on myös laumaeläin joten ryhmässä saat kokemuksen yhteisöön kuulumisesta, joka on aina merkittävää.

Shindo venyttelyt ohjaavat sinut kevyesti pois suorittamisen pakosta. Päivitetään oman kehon asetuksia, harjoitellaan pois pääsemistä suorittamisen pakosta psyko- ja sosiodraamamenetelmillä, keskustellen ryhmän luomalla luottamuksella ja vapaaehtoisuudella – ei pakolla vaan ilolla !Opettaja: Ahonen Tepa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Teatteriluokka, Ylhäistentie 2, 24130 Salo

Päivä ja kello: Ke: 09.00 - 13.15

Kevätlukukausi: 3.2.2021 - 5.5.2021

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit