null

Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautuminen ja perumisehdot

Kuinka ilmoittaudun kurssille?

Verkkosivullamme voit ilmoittautua mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Selaa kurssitarjontaamme, valitse haluamasi kurssin kohdalta ilmoittautumislinkki ja toimi verkossa annettujen ohjeiden mukaan. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Puhelimitse otamme ilmoittautumisia vastaan ma-pe klo 8.30-15.30 puh. 044 732 8101.

Kurssi alkaa, mikäli kurssille on ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia ilmoittautumisen määräajan päättymiseen mennessä. Osallistujien minimimäärä määritellään kurssikohtaisesti.

Mikäli kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Paikkojen vapautuessa tarjoamme sinulle paikkaa tekstiviestillä.

Huomioithan, että alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen yhteydessä kysymme myös huoltajan henkilötiedot, jotka täytetään kohtaan ”maksajan tiedot”. Huoltaja on vastuussa alaikäisen osallistujan kurssimaksuista.

Opintosetelialennus

Toimintamme on avointa kaikille, kurssimaksut ovat maltillisia ja osalle kursseistamme tarjoamme mahdollisuuden Opetushallituksen myöntämäään opintosetelialennukseen.

Opintosetelialennukseen ovat oikeutettuja seuraavat ryhmät:

- maahanmuuttajat (ei turvapaikanhakijat)
- työttömät
- perusopetuksen jälkeistä koulutusta vailla olevat
- oppimisvaikeuksia kokevat
- eläkkeellä olevat

Kurssikoodin yhteyteen merkitty *) kertoo, että kyseessä on opintosetelialennukseen oikeuttava kurssi ja -kohderyhmä. Alennusprosentti vaihtelee kurssikohtaisesti. Opintosetelialennus merkitään laskulle automaattisesti laskutusvaiheessa opiskelijan ilmoittautumisvaiheessa antamien tietojen perusteella. Opintosetelialennusta myönnetään laskutusjärjestyksessä niin kauan, kuin sitä riittää.

Henkilöstöetujen hyödyntäminen

Kurssimaksujamme voit maksaa yleisimmillä henkilöstöeduilla: ePassi, Tyky ja Smartum. ePassin ja Smartum Payn verkkomaksun voit suorittaa saatuasi kotiin kurssiin liittyvän laskun. Valitse ko. palvelun nettisivulla/sovelluksessa laskun saajaksi Säkylän kansalaisopisto ja merkitse laskun viitteeksi laskun numero. Perinteisillä hyvinvointiseteleillä voit maksaa saatuasi laskun kurssimaksusta, toimita lasku ja henkilöstöetuun liittyvät setelit opiston toimistoon. Huomioithan, että mikäli osa setelistä jää käyttämättä, emme voi palauttaa ylimääräistä osuutta rahana. Henkilöstöedut eivät ole käytössä kieli -ja ruokakursseilla.

Perumisehdot

Jotta ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, ilmoitus perumisesta tulee saapua opiston toimistoon viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämä onnistuu soittamalla asiakaspalveluumme p. 044 732 8101 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse kansalaisopisto@sakyla.fi. Ilmoittautumisen voi peruuttaa myös ilmoittautumisjärjestelmässä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Emme ota vastaan tekstiviestitse tai opettajan kautta saapuneita peruutusilmoituksia.

Ennakkoilmoittautumista vaativalle kurssille ei voi osallistua yhtään kertaa veloituksetta. Kurssilta poissaolo ei oikeuta kurssimaksun alennuksiin. Mikäli osallistuja keskeyttää jo alkaneen kurssin, emme palauta kurssimaksua. Mikäli kurssi keskeytyy kokonaan ja itsestä riippumattomista syistä (sairastapaus, josta lääkärin tai terveydenhoitajan todistus), loppu kurssimaksu voidaan sovitella, mikäli sitä ei ole vielä laskutettu. Peruuttamatta jätetyistä kursseista veloitetaan täysimääräinen kurssimaksu.

Mikäli kurssille ei ole saapunut minimimäärää ilmoittautumisia (liikuntakurssit 12 / muut kurssit 8), kurssi peruuntuu. Tällöin kurssimaksua ei veloiteta. Kurssi voidaan keskeyttää, mikäli opiskelijamäärä tippuu kesken kurssin, näissä tapauksissa kurssimaksut jäävät voimaan. Toivomme kurssipaikan saaneilta sitoutumista kursseille, sillä turhat poissaolot ja keskeytykset vaarantavat kaikkien kurssilaisten opiskelumahdollisuudet.

Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään opistosta riippumattomista syistä, emme palauta kurssimaksua. Mikäli yksittäinen toimintakerta joudutaan peruuttamaan opettajan sairastumisen vuoksi, emme sovittele kurssimaksua. Mikäli peruutuskertoja tulee opettajan sairastapauksen johdosta enemmän kuin yksi, pyrimme hankkimaan opettajalle sijaisen tai järjestämään korvaavat kurssikerrat myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Maksamattomat kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia. Lähetämme maksamattomasta laskusta ensin muistutuslaskun, minkä jälkeen lasku siirtyy perintään. Mikäli henkilöllä on aiempia maksamattomia kurssimaksuja, emme pysty ottamaan kyseiseltä taholta tai hänen alaikäiseltä perheenjäseneltään ilmoittautumista vastaan Säkylän kansalaisopiston kursseille. Opisto pidättää itsellään oikeuden virheellisesti saadun kurssipaikan oikaisemiseen. Edellä kuvatuissa tapauksissa otamme yhteyttä opiskelijaan.

Henkilörekisterit ja tietosuojaseloste

Ilmoittautumisen yhteydessä keräämme opiskelijan yksilöintiin liittyviä henkilötietoja (sosiaaliturvatunnus, nimi -ja yhteystiedot), joita ei luovuteta ulkopuolisille ja joita käytetään vain opiskelijarekisterin lainmukaiseen ylläpitoon ja opintojen järjestämiseen liittyviin toimenpiteisiin. Oppilaitos voi henkilötietolain 13§ perusteella käsitellä opiskelijan henkilötunnusta. Henkilötunnusta tarvitaan opiskelijan yksilöintiin oppilaitoksen oikeuksiin ja velvollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä, kuten laskutus, todistukset, tutkinnot, passit, kortit ja opetuksen järjestäminen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttäviä taustakysymyksiä, (ikä, koulutustausta, äidinkieli, pääasiallinen toiminta) kerätään tilastokeskuksen käyttöön ja ne luovutetaan ilman yksilöintitietoja.

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota yhteyttä opiston toimistoon puh. 044 732 8101