Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska

     

KURSSIMAKSUT

 • Ilmoittautumalla kurssille sitoutuu kurssimaksun maksamiseen. Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla, samoin materiaali- ja muut maksut. Kurssimaksut ja passit/ kortit laskutetaan aikuisopiston toimistosta. Materiaalimaksujen osalta toimitaan kurssikuvauksessa selvitetyllä tavalla. Kurssimaksuja ei palauteta kurssinsa keskeyttäneille opiskelijoille.
 • Jos opiskelija osallistuu vain syksyn tai vain kevään osalta koko lukuvuoden kestävälle kurssille, kurssimaksu on 50 % koko lukuvuoden kurssimaksusta.
 • Jos opiskeilija päättää lopettaa koko lukuvuoden kestävän kurssin esim. syyskauden lopussa, hänelle ei palauteta kurssimaksua, ellei hän ole ilmiottanut kurssin alkaessa, että hän osallistuuu vain syyskaudelle.
 • Säkylän kansalaisopistossa voit maksaa kaikkien kurssien kurssimaksuja Tyky Kuntoseteli Plus -seteleillä sekä Smartumin liikuntaseteleillä (pl. ruoka- ja juoma-aiheiset kurssit). Kirjoita nimesi jokaiseen seteliin ja toimita setelit yhdessä postitse saapuneen laskun kanssa aikuisopiston toimistoon. Käyttämättä jäävää osaa setelin arvosta emme voi palauttaa rahana.
 • Mikäli opiskelijan on mahdollista osallistua vuorotyön vuoksi enintään puolelle koko lukuvuoden kestävien kurssien tunneista, on mahdollista anoa 50 %:n alennusta kurssimaksuista. Alennus ei koske vain syyskauden/ vain kevätlukukauden kokoontuvia kursseja eikä lyhytkursseja. Anomuksen (täytä kaavake, jonka saat opettajalta tai aikuisopiston toimistosta) voi antaa kurssin alussa opettajalle, joka toimittaa sen edelleen kansalaisopiston toimistoon.

ILMOITTAUTUMISEN/ OSALLISTUMISEN PERUMINEN

 • Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkuun on 6 päivää tai enemmän. Jos et peru ilmoittautumistasi kansalaisopiston toimistoon viimeistään viisi (5) vuorokautta ennen kurssin alkua tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, kurssimaksu peritään kokonaan. Peruutus on aina tehtävä kansalaisopiston toimistoon (ei opettajalle, ei tekstiviestillä) soittamalla numeroon 02 8328 446 tai sähköpostilla kansalaisopisto@sakyla.fi (muista mainita perumasi kurssin nimi/kurssikoodi) tai ennen kurssin viimeistä ilmoittautumispäivää ilmoittautumisnumerolla netissä. Kurssille saapumatta tai kurssimaksun maksamatta jättäminen tai opettajalle ilmoittaminen ei ole peruminen. Sairaustapauksissa (= itsestä riippumaton syy) terveydenhoitajan/ lääkärin antaman todistuksen näyttämällä voi saada lopusta kurssimaksusta vapautuksen. Huomaathan, että perumissääntö koskee kaikkia ilmoittautumisia. Huomioi, että ennakkoilmoittautumista vaativalle kurssille ei voi osallistua maksutta yhtään kertaa. Peruuttamatta jääneet paikat jäävät huomautuslasku –valikkoon ja niistä tulee automaattisesti huomautuslasku. Kaikki kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

TIEDOTTAMINEN

 • Opinto-ohjelma ja muuta opistotoimintaan liittyvää ajankohtaista tietoa julkaistaan opiston nettisivuilla www.sakyla.fi/kasvatus-ja-opetus/sakylan-kansalaisopisto/. Opiston toiminnasta tiedotetaan työvuoden aikana Facebookissa (www.facebook.com/sakylankansalaisopisto) ja lehti-ilmoituksilla pääasiassa Alasatakunta-lehdessä. Kurssikohtaisia tiedotteita julkaistaan koulujen ja Säkylän kirjastojen ilmoitustauluilla.
 • Kurssien peruuntumisesta, opetuskerran siirtymisestä toiseen ajankohtaan ja varasijalta opiskelupaikan saaville lähetämme tiedotteen ilmoittautuneille opiskelijoille tekstiviesteinä. Viestissä näkyy lähettäjänä Finder. Huom! Näihin viesteihin ei voi vastata.
 • Kurssin alkamisesta emme ilmoita tekstiviestillä erikseen.
 • Kevät 2019 -kurssitiedote jaetaan viikolla 53 jokaiseen toimialueen talouteen ja kirjastoihin.

TODISTUKSET

 • Opiskelija voi pyynnöstä saada todistuksen opinnoistaan. Lähetä todistuspyyntö sähköpostitse (kansalaisopisto(at)sakyla.fi) tai soita opiston toimistoon puh. 02 8328 446. Toimitusaika noin 1 viikko.

 

Ajankohtaista

 • 10010SK

  ILMOTTAUTUMISEN TESTAUSKURSSI

  Opettaja: Netti Harjoittelija
  Paikka: VERKKO-OPETUS
  Osoite: , ,
  Syyslukukausi: 14.8.2019 - 18.12.2019
  Kevätlukukausi: 7.1.2020 - 8.6.2020
  Ilmoittautuminen alkaa: 14.8.2019 0:00:00
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 130201SK Tämä kurssi on päättynyt

  POP UP - SÄKYLÄN KANSALAISOPISTO TAITEIDEN YÖSSÄ

  Opettaja: Apulaisrehtori Päivi Åberg
  Paikka: SÄKYLÄN KUNNANVIRASTO
  Osoite: Rantatie 268, 27800, Säkylä
  Syyslukukausi: 16.8.2019 - 16.8.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.8.2019 16:30:00
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 319803SK

  STARTTI YRITTÄJYYTEEN

  Kurssimaksu: 6,00 €
  Opettaja:  Hanna Nieminen
  Paikka: SÄKYLÄN KUNNANVIRASTO
  Osoite: Rantatie 268, 27800, Säkylä
  Kevätlukukausi: 17.3.2020 - 17.3.2020
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.8.2019 16:30:00
  Ilmoittaudu viimeistään: 9.3.2020 0:00:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa