null

Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Kevään 2023 opinto-opas jaetaan kaikkiin säkyläläisiin kotitalouksiin pe 9.12. alkaen, kurssitiedot julkaistaan samana päivänä tällä sivustolla. Ilmoittautuminen kevään kursseille alkaa ma 12.12. klo 10.30.

*******************************************************************************

Tervetuloa ilmoittautumaan Säkylän kansalaisopiston kursseille!

Kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon puhelimitse (puh. 044 732 8101) tai netissä kurssikohtaiseen, viimeiseen ilmoittautumisajankohtaan mennessä. Poikkeuksista on maininta kurssin tiedoissa. Voit tiedustella vapaita paikkoja myös myöhemmin em. numerosta, mutta kurssin alkaminen tai peruuntuminen ratkaistaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Voit peruuttaa ilmoittautumisen maksutta viikkoa ennen kurssin alkua. Peruutus tulee tehdä opiston toimistoon puh. 044 732 8101, sähköpostitse kansalaisopisto@sakyla.fi tai Omat tiedot -sivupalkin kautta. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut toteutuvan kurssin kurssimaksun maksamiseen, ilmoittautuminen on sitova ja kurssipaikka aina henkilökohtainen. Kurssi alkaa vain, jos ennakkoilmoittautuneita on kurssikohtaisesti määritelty minimimäärä.

Peruuntuvista kursseista lähetämme tekstiviestitiedotteen ilmoittautuneille. Tarkista, että olet syöttänyt puhelinnumerosi oikein.

Voit tarkistaa kurssin tarkat kokoontumiskertojen ajankohdat ja mahdolliset väliviikot kurssin tiedoista "Näytä kurssin kalenteri".

Tarkemmat ilmoittautumis- ja peruutustiedot:
https://opistopalvelut.fi/sakylankansalaisopisto/info.php?l=fi

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, olethan yhteydessä opiston toimistoon puh. 044 732 8101 tai kansalaisopisto@sakyla.fi