null

Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

830525E* Kehonhuolto ja venyttely C etänä

alt=
Vielä 4 paikkaa vapaana

Kehonhuoltoa ja venyttelyä eri-ikäisille naisille ja miehille kotona etäyhteyden välityksellä.

Asahi-ohjaaja Minnan ohjeita katsomalla ja kuuntelemalla opit monipuolista kehon hallintaa ja venyttelyä. Tunnin alussa rauhallista liikuntaa kehon lämmittelyksi. Teemme sekä avaavia eli kireitä lihaksia rentouttavia että dynaamisia venytyksiä, jotka parantavat liikkuvuuttasi. Liikkeitä tehdessäsi myös mieli rentoutuu. Tunti päättyy rentoutusosioon. Liikkeitä tehtäessä käytämme apuna mm. palloja, keppejä, pyyheliinaa. 

Tarvitset jumppa-alustan, opettajan ohjeistuksen mukaisen välineen (esim. pallon, kepin, pyyheliinan) ja päälle sisäliikuntaan sopivat rennot vaatteet. Valitse tunnille mieleistäsi taustamusiikkia, koska etälive on muutoin musiikiton.

Kurssi toteutuu verkossa livenä Zoomin välityksellä, jonka vuoksi tarvitset tietokoneen (pöytä/matka) tai tabletin/älypuhelimen, internetyhteyden, -selaimen (Google Chrome). Lataa älylaitteeseesi Zoom sovelluskaupasta (Apple Store tai Google Play). Ilmoittauduttuasi kurssille lähetämme sähköpostiisi suomenkieliset ohjeet Zoomiin liittymiseen ja osallistumiseen linkin, jota klikkaamalla/koskettamalla pääset suoraan mukaan tunnille. Tunneista ei ole mahdollista saada tallennetta jälkikäteen, koska tunteja ei tallenneta. 

*Opintosetelikurssi, kurssimaksu työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, maahanmuuttajille ja yli 63-vuotiaille senioreille ja eläkeläisille 14 €, kurssimaksu muille 30 €.

Ilmoittaudu ti 23.3. mennessä ke 17.3. alkaen netissä tai arkisin puhelimitse, p. 044 732 8101.
Opettaja: Asahi-ohjaaja Minna Vainio-Järvinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus verkossa

Päivä ja kello: To: 18.45 - 19.45

Kevätlukukausi: 25.3.2021 - 3.6.2021

Kurssimaksu: 30,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 16.3.2021 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 23.3.2021 15.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu