null

Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

810223E* Kolme gastronomista klassikkoa, menukokonaisuus

alt=
Kurssi alkaa - vielä voit ilmoittautua!

Opit valmistamaan klassikkoruoat, Créme Ninon, Coq au vin ja Tarte Tatin, mahdollisimman autenttisesti, mutta suomalaiseen kotikeittiöön sovitettuna. Raaka-aineet ovat edullisia ja ostettavissa paikallisista ruokakaupoista. Opettajanasi on huippukokki Pasi Kuronen, johon olet etäyhteydessä Microsofy Teams -välitteisesti, joten voit kurssi-illan kuluessa kysyä ja saada vastauksia opettajalta. Lähetämme ennen kurssi-iltaa sähköpostiisi opettajan laatiman kauppalistan, tiedot esivalmisteluista ja kurssilla tarivitsemistasi tarvikkeista. 

Sopii sekä aloittelijoille että aiemmin ruoanlaittoa harrastaneille.

Tarvitset tietokoneen (pöytä/kannettava) tai tabletin/älypuhelimen, Internetyhteyden, -selaimen (esim. Google Crome) ja toimivan sähköpostiosoitteen. Lataa älylaitteeseesi Teams sovelluskaupasta (Apple Store tai Google Play) ennen kurssin alkamista. Lähetämme sähköpostiisi ennen kurssi-iltaa osallistumiseen linkin, jota klikkaamalla/koskettamalla pääset mukaan kurssille. Liity kurssille viimeistään klo 16.50, niin ehdit saada yhteyden kuntoon. Osallistujan kamera ja mikrofoni on suljettuna etäyhteyden toimivuuden varmistamiseksi, ellei opettaja ohjeista toisin. Etäopetuksessa on käytössä monikamerajärjestelmä, jonka avulla kuva välittyy laitteesi näytölle opettajan selostuksen ohessa. 

*Opintosetelikurssi, kurssimaksu työttömille, maahanmuuttajille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, eläkeläisille ja yli 63-vuotiaille senioreille 0 €, kurssimaksu muille 25 €. Osallistuja hankkii ja kustantaa tarvittavat raaka-aineet.

Ilmoittaudu ke 5.5.2021 mennessä netissä tai arkisin puhelimitse, p. 044 732 8101.Opettaja: Keittiömestari Pasi Kuronen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Säkylän koulukeskus, Rantatie 340, 27800 Säkylä

Päivä ja kello: Pe: 17.00 - 20.00

Kevätlukukausi: 14.5.2021 - 14.5.2021

Kurssimaksu: 25,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.3.2021 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 5.5.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu