null

Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

340120DH Digituki - digitaalisia kansalaistaitoja aikuisille

alt=
Kurssi peruttu ilmoittautujien vähyyden vuoksi.
Tämä kurssi on peruttu

Olet tervetullut osallistumaan Digituki -koulutukseen, jolle osallistut helposti kotoasi käsin etäyhteyden kautta. Kurssi-illat torstaisin 22.4., 29.4. ja 6.5. klo 17.30-20.00. 

Pidetyn ohjaamamme Johannan kurssille osallistuminen ei edellytä sinulta aiempaa osaamista kurssin aiheista, joten tule rohkeasti oppimaan digitaitoja! Kurssin jälkeen älylaitteen peruskäyttö on sinulle entistä tutumpaa, osaat tunnistautua ja asioida sähköisesti sekä olet oppinut osallistumaan verkkoluennolle. Lähestymme älylaitteen peruskäyttöä myös kurssilaisten toiveiden mukaan, joten mieti jo valmiiksi muutamia aiheita, joita haluat meidän käyvän läpi. 

Tarkista ennen kurssin alkua, että tiedät google- tai appleid-tunnuksesi sekä niitä vastaavan salasanan. Olet yhteydessä opettajaan Zoom-etäohjelman välityksellä, eli nyt on siis loistava mahdollisuus päästä tutustumaan etäosallistumismahdollisuuksiin! 

Kurssille osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen (pöytä/kannettava) tai älylaitteen (tabletti, puhelin) sekä ilmaisen Zoom-ohjelman tai mobiilisovelluksen, internetyhteyden, -selaimen (esim. Google Chrome) ja sähköpostiosoitteen. Lataa Zoom ölylaitteeseesi sovelluskaupasta (Apple Store tai Google Play) ennen kurssin aloituspäivää. Kuulokemikrofonin käyttö on suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä. Saat noin viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostiisi suomenkieliset ohjeet osallistumiseen ja linkin osallistumiseen. 

Toteutamme maksuttoman kurssin osana Digiä diggaamaan - satakuntalaisittain rikiä rikkaamaan -hanketta. 

Ilmoittaudu pe 16.4. mennessä netissä tai arkisin puhelimitse, p. 044 732 8101.

 



Opettaja: Datanomi Johanna Manninen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus verkossa

Päivä ja kello: To: 17.30 - 20.00

Kevätlukukausi: 22.4.2021 - 6.5.2021

Ilmoittautuminen alkaa: 20.11.2020 10.30

Ilmoittaudu viimeistään: 16.4.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit