null

Säkylän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa Säkylän kansalaisopiston sivuille - oppimisen iloa kaikenikäisille!

Uudet kevään 2024 kurssit julkaistaan tällä sivustolla ma 4.12., uusi opinto-opas jaetaan kaikkiin säkyläläisiin kotitalouksiin ke 13.12.2023 alkaen. 
Kevään uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 18.12. klo 10.00, syksyn opinto-oppaassa julkaistuille kevään kursseille voi ilmoittautua jo nyt.

*******************************************************************************
14.8.2023:
Ilmoittautuminen lukuvuoden 2023-2024 kursseille on käynnissä. Ilmoittaudu kurssille/kursseille ennakkoon puhelimitse (puh. 044 732 8101) tai netissä kurssikohtaiseen, viimeiseen ilmoittautumisajankohtaan mennessä. Ei tekstiviesti-ilmoittautumisia. Voit tiedustella vapaita paikkoja myös myöhemmin em. numerosta, mutta kurssin alkaminen tai peruuntuminen ratkaistaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Voit peruuttaa ilmoittautumisen maksutta viikkoa ennen kurssin alkua. Peruutus tulee tehdä opiston toimistoon puh. 044 732 8101, sähköpostitse kansalaisopisto@sakyla.fi tai Omat tiedot -sivupalkin kautta. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut toteutuvan kurssin kurssimaksun maksamiseen, ilmoittautuminen on sitova ja kurssipaikka aina henkilökohtainen. Kurssi alkaa vain, jos ennakkoilmoittautuneita on kurssikohtaisesti määritelty minimimäärä (taide- ja taitoaineet 8, liikuntakurssit 12).

Laskutamme koko vuoden kestävät kurssit kahdessa erässä, syksyllä ja keväällä.

Emme ilmoita erikseen toteutuvista kursseista. Peruuntuvista kursseista lähetämme tekstiviestitiedotteen ilmoittautuneille. Tarkista, että olet syöttänyt puhelinnumerosi oikein.

Voit tarkistaa kurssin tarkat kokoontumiskertojen ajankohdat ja mahdolliset poikkeukset kurssin tiedoista "Näytä kurssin kalenteri".

Tarkemmat ilmoittautumis- ja peruutustiedot:
https://opistopalvelut.fi/sakylankansalaisopisto/info.php?l=fi

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, olethan yhteydessä opiston toimistoon:

Koulutussuunnittelija Laura Aalto
puh. 044 457 5266

Hallintopalvelusihteeri Sini Rekola
puh. 044 732 8101

tai kansalaisopisto@sakyla.fi