null

Rovaniemen kaupungin kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

SYKSYN 2019 KURSSEILLE ILMOITTAUTUMISET ALKAVAT TORSTAINA 22.8.2019 KLO 9.30 

 
Voit ilmoittautua myös puhelimitse 016 322 6520 tai käymällä toimistolla Jorma Eton tie 8, Lappia talo. 

Ilmoittautuminen on sitova, jos opiskelija ei tee peruutusta toimistolle 7 päivää ennen kurssin alkamista. Vain lääkärintodistuksella on mahdollista hakea maksuvapautusta kurssimaksusta peruutusajan umpeuduttua. Peruutusaika umpeutuu 7 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutus tulee tehdä aina toimistolle, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. Vain ilmoittautumalla varmistat, että kurssit voidaan käynnistää.

Lisätietoja mm. ilmoittautumiseen, kurssimaksuihin, maksamiseen ja peruutuksiin löytyy opiston kotisivulta tai opinto-ohjelman sivuilta 6-9.

Ilmoittautuessasi menettele seuraavasti:


  1. Valitse näiltä hakusivuilta kurssit, joille haluat ilmoittautua. Samalla kerralla voit ilmoittautua useammillekin kursseille. Huom! Kun kurssi on jo alkanut, musiikin yksilöopetukseen ilmoittautumiset vain toimistolle.

  2. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä se sähköisesti opistoon. Lomake avautuu sinulle automaattisesti, kun olet valinnut kurssisi.

  3. Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi (mikäli sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein). Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan.

  4. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mille kursseille olet ilmoittautunut. Saat myös vahvistuksen sähköpostiisi, tarkista että olet sen ilmoittanut.

  5. Ellei vahvistusta tule, tarkista antamasi sähköpostiosoite, jos se on oikein, järjestelmässä on ruuhkaa. Palaa ilmoittautumislomakkeeseen (edellinen sivu) ja paina lähetä-nappia uudelleen.

  6. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Huom! Kurssimaksu koskee kaikissa kursseissa syyslukukautta. Lasku lähetetään sinulle kotiosoitteeseen. Mahdollinen peruutus pitää tehdä seitsemän päivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon.


Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua.
Opistolta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.
Huom! huoltajan tiedot on täytettävä (myös henkilötunnus) jos osallistuja on alle 18-vuotias!


Mielipiteesi on meille tärkeä. Seuraavista linkeistä pääset antamaan palautetta, sekä ruusut että risut ovat tervetulleita. Näin voimme kehittää toimintaamme.

 Kurssipalautetta 2019

 Palaute kansalaisopistolle 2019


Tervetuloa opiston sivuille www.rovaniemi.fi/kansalaisopisto