Rovaniemen kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

830221 ENERGISEN KEVÄÄN DETOX - HELLI MAKSAASI ROVALA

Uusi kurssi!

Ohjelma perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille. Kehon säännöllinen puhdistaminen haitta-aineista on avain optimaaliseen terveyteen. Nykyihminen altistuu monenlaisille toksiineille, kuten ympäristömyrkyt, torjunta-aineet, hormonihäiritsijät jne. jotka kuormittavat kehoamme ja aiheuttavat monenlaisia ongelmia kuten migreenit, päänsäryt, kivut ja kolotukset, painon kertyminen, iho-ongelmat, väsymys, erilaiset hormonaaliset ongelmat jne. 

Käsittelemme kurssilla mm. maksan tärkeää merkitystä terveydelle, miksi keho tarvitsee säännöllistä puhdistautumista, mitkä ruoka-aineet tukevat maksan optimaalista toimintaa ja auttavat mm. poistamaan elimistöön kertyneitä haitallisia kuona-aineita. 

Kurssi sisältää luennot sekä kirjalliset materiaalit. Voit haluttaessa noudattaa kotonasi maksaa hellivää ohjelmaa ja saat mukaasi herkullisia reseptejä. Tämä kurssi on sinulle, jos haluat mm. lisää energiaa ja jaksamista, tasapainoisemman mielialan ja paremman unen, mahdollinen painonpudotus sekä selluliitin väheneminen, kipujen ja kolotusten väheneminen, apua iho-ongelmiin, erilaiset hormonaaliset ongelmat. 
Kouluttaja: Marja Tuulia Lehtinen, Dipl.ravintoterapeutti
www.breasthealthkitchen.com 
info@breasthealthkitchen.com
Opettaja: Lehtinen Marja Tuulia

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opistotalo, Rovala 5, 96100 ROVANIEMI

Päivä ja kello: Ti: 18.15 - 19.45

Kevätlukukausi: 27.4.2021 - 25.5.2021

Kurssimaksu: 45,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 18.11.2020 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 19.4.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit