Raisio-opisto

Kielet Haku
På svenska

110306 MAALAUSKURSSI Luova puutarha, Raisio

Tämä kurssi on päättynyt
Lauantaina musiikkimaalausta höystettynä kasviaiheisella tehtävällä. Rentous musiikkimaalauksessa tehostaa mm. luovuutta, mielikuvitusta ja kykyä oppia. Sunnuntaina teemme omakustanteisen matkan Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa maalaamme kasveja, kukkia vettä ja kaloja. Vapaavalintaiset välineet. Muistathan ilmoittautuessasi antaa sähköpostiosoitteesi lisätietoja varten.

Musiikkimaalaus on rentoutus- ja luovuus harjoite,  jossa maalataan opettajan alustuksen jälkeen vapaasti rauhallisen klassisen musiikin tahtiin. Rentous tehostaa mm. luovuutta, mielikuvitusta ja kykyä oppia. Ota mukaan vapaavalintaiset maalausvälineet ja kaksi mahdollisimman isoa maalauspohjaa ( paperia tms. ) Tällä kurssilla teemme lauantaina myös toisen harjoitteen, joka valmistaa meitä työskentelemään sunnuntaina puutarhoilla. Voit halutessasi työskennellä myös oman aiheesi parissa ja saat siinä ohjausta.

Turun kasvitieteelliseen puutarhaan Ruissalossa tarvitset jälleen vapaavalintaiset maalaus-tai piirustusvälineet. Halutessasi voit ottaa mukaan myös maalaustelineen ns. kenttätelineen ja kannettavan retki-istuimen. Puutarhoilla on kuitenkin istuimia, joten nämä eivät ole pakollisia. Puutarha on mielestäni todella kiva paikka työskennellä. Siellä on myös kahvila, jossa voi nauttia lounaan tai kaffet.

Esim.akryylivärit sopivat hyvin kummankin päivän työskentelyyn.

Opiskelijat maksavat matkat puutarhalle ja sisäänpääsymaksun itse. Muista ilmoittautuessa lisätä spostisi niin saat sinne lisä-infoa ennen kurssia!

Opettaja: Jalkanen Nanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Raision lukio, luokka 14, kuvataide, Kirkkoväärtinkuja 18, 21200 RAISIO

Päivä ja kello: La: 10.00 - 14.30 Su: 10.00 - 14.30

Kevätlukukausi: 19.1.2019 - 20.1.2019 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 25,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 18.6.2018 9:00:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit