Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto / Osaava Satakunta

Languages Sök
Suomeksi In English

Tervetuloa tutustumaan Porin seudun kansalaisopiston, Porin kesäyliopiston ja Osaava Satakunnan tarjontaan!

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöohjeet löytyvät vasemman reunan Ohjeet-kohdasta. Netti-ilmoittautumisessa voi ilmoittautua samalla kerralla monelle kurssille. Kurssit kerätään ostoskoriin ja lopuksi täydennetään yhteystiedot. Huom. ilmoittautumislinkki tulee näkyviin vasta, kun ilmoittautuminen alkaa. Päivitä selaimesi, jos linkkiä ei näy! 

 • Kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua to 4.1. klo 10 alkaen netin kautta. Onglematilanteissa voi soittaa numeroon 044 701 8259.
 • Netti-ilmoittautumisen voi tehdä 4.1. myös opistotalon tietokoneluokassa (Gallen-Kallelankatu 14, 2. krs). Henkilöstömme on paikalla opastamassa ilmoittautumisessa klo 10-13. 
 • Puhelimitse ilmoittautumisia ottaa vastaan koko opiston henkilöstö 4.1. klo 12-16 (puhelinnumerot opinto-ohjelmassa ja nettisivuilla). Ilmoittautumista ei voi tehdä tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelinvastaajaan.
 • Opiston toimisto on suljettu ilmoittautumispäivänä 4.1.
 • Joillekin kursseille ilmoittaudutaan opettajalle ensimmäisellä kerralla tai erikseen mainittuna aikana. Tästä on maininta ko. kurssin kohdalla. 
 • Kesäyliopiston koulutuksiin ilmoittautuminen on käynnissä

Tutustu ilmoittautumis- ja perumisehtoihin: 

Ilmoittautuminen opiston kurssille on sitova. Varattu kurssipaikka on henkilökohtainen. Jos kurssi on täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle. Vapautuneista kurssipaikoista ilmoitetaan varasijoilla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisesti tekstiviestillä. Vahvistathan paikkasi kurssilla vastaamalla viestiin tai soittamalla toimistoon.

Kurssin alkamisesta ei lähetetä erikseen tietoa. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta opisto ilmoittaa tekstiviestillä kaikille ilmoittautuneille.Jos et pääse paikalle ensimmäisellä kurssikerralla, ilmoitathan poissaolostasi opiston toimistoon (kansalaisopisto(@)pori.fi).

Peruminen ja keskeyttäminen

Nettiperumisen tekeminen: Tarkista ilmoittautumisesi Omat tiedot -sivulla. Syötä ilmoittautumisen yhteydessä saamasi ilmoittautumisnumerosi ja kurssin numero / puhelinnumerosi / sähköpostiosoitteesi. Jos nettiperuminen on vielä mahdollista, kurssin tietojen alla on näkyvissä Peruuta-painike. Tätä painamalla voit perua ilmoittautumisesi. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä opiston toimistoon puh. 02 621 5962, 02 621 5963 tai 02 621 5969.

Kansalaisopisto:

Varatun kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkamista joko netissä tai opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän jälkeen tehtävistä perumisista peritään 12 euroa perumismaksua. Mikäli opiskelija keskeyttää kurssin sen alkamisen jälkeen, peritään koko kurssimaksu. Kurssimaksusta ei saa vapautusta sairastumisen vuoksi. Perumista tai keskeytystä ei voi tehdä pelkästään opettajalle, vaan olethan aina yhteydessä opiston toimistoon.

Kesäyliopisto:

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tai viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen tehdystä perumisesta laskutetaan 40 prosenttia maksusta. Koulutuksen alkamisen jälkeen tehdystä keskeytyksestä peritään täysi maksu. Ilmoitathan sairastumisesta aina mahdollisimman pian. Sairaustapauksissa maksua ei peritä, jos lääkärintodistus tai työnantajan todistus sairauslomasta on toimitettu kesäyliopistolle viikon kuluessa koulutuksen alkamisesta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa samasta työyhteisöstä. Olethan yhteydessä kesäyliopistoon. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan, laskutetaan koko kurssimaksu. 

Maksut ja alennukset

Ilmoittautumalla kurssille opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun riippumatta siitä, osallistuuko hän kurssille. Kurssimaksu on mainittu kunkin kurssin tiedoissa. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Maksamaan pääsee Siirry maksamaan -linkin kautta ilmoittautumisen jälkeen. Verkkomaksuun tulevat mukaan kaikki samalla kertaa tehdyt ilmoittautumiset. Huomaathan, että maksu on suoritettava heti ilmoittautumisen jälkeen, eikä maksusivulle voi palata myöhemmin. Verkkomaksusta tulee vahvistus opiskelijan sähköpostiin. Kurssin peruuntuessa tai opiskelijan peruessa ilmoittautumisensa perumisaikojen puitteissa kurssimaksu palautetaan kurssimaksun maksaneille. Ilmoitathan tilinumerosi opiston toimistoon maksun palautusta varten.

Kurssimaksua ei kuitenkaan makseta verkossa, jos opiskelijalla on aktiivikortti tai hän suunnittelee sen hankintaa, opiskelija hakee opintoseteliavustusta tai jos kurssimaksun maksaa työnantaja tai muu taho. Tällöin lasku lähetetään postitse kussin alkamisen jälkeen. Ilmoitathan kurssin aikana muuttuneesta osoitteestasi opiston toimistoon, jotta lasku lähtee oikeaan osoitteeseen. Täydennäthän ilmoittautumisen yhteydessä myös laskutustiedot, jos työnantaja maksaa osallistumisen. Laskutuksen sujuvuuden vuoksi myös tilausviite ym. tiedot ovat välttämättömät. Voit myös ilmoittaa laskutustiedot opiston toimistoon. Kaikki maksamattomat laskut menevät perintään. Otathan yhteyttä opiston toimistoon viikon sisällä laskun saapumisesta, jos laskussa on huomautettavaa. 

Hyväksymme kansalaisopiston kurssimaksujen maksuvälineeksi Tyky-setelit (myös Tyky-online), Smartum-setelit (myös Smartum-mobiilimaksu) ja Edenredin virikesetelit. Lisätietoja näistä maksuista: https://www.pori.fi/kansalaisopiston_maksut

Opintoseteliavustuksesta ja aktiivikortista löytyy tietoa opiston sivuilla: https://www.pori.fi/kansalaisopiston_maksut

Opiskelija hankkii kurssilla tarvittavat oppimateriaalit ja tarvikkeet yleensä itse. Osassa kursseista lista tarvikkeista löytyy netistä "Lisätietoa kurssista" -kohdasta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Joillakin kursseilla on erikseen mainittuja materiaali- ja välinemaksuja. Jos kurssille osallistuminen edellyttää matkustamista, opiskelija vastaa matkakuluista.

Ilmoittautuessaan kurssille opiskelija sitoutuu noudattamaan seuraavia Porin seudun kansalaisopiston ja Porin kesäyliopiston toimintaperiaatteita: www.pori.fi/kansalaisopisto/opiskelijalle

Opisto ei ole vakuuttanut opiskelijoita, heidän omaisuuttaan tai heidän kursseilla valmistamiaan töitä. Opiskelijoiden tulee itse huolehtia vakuutusturvastaan. Opisto ei vastaa kadonneista tavaroista tai vaatteista.

Aktuellt

 • 15131E Kurssimaksua alennettu opintoseteliavustuksella

  VERKKOLAITTEET KOTIKÄYTÖSSÄ ETÄNÄ

  Kursavgift: 18,00 €
  Lärare: Suvi Soukki-Laine
  Plats: Etäopetus
  Lektioner : 8,00    Vårtermin: 22.4.2020 - 13.5.2020
  Anmälningstiden börjar: 1.4.2020 0:00
  Antal platser: 15
  Lediga platser
 • 15141E Kurssimaksua alennettu opintoseteliavustuksella

  MICROSOFT OFFICE -PERUSKURSSI ETÄNÄ

  Kursavgift: 21,00 €
  Lärare: Suvi Soukki-Laine
  Plats: Etäopetus
  Lektioner : 10,00    Vårtermin: 17.4.2020 - 22.5.2020
  Anmälningstiden börjar: 1.4.2020 0:00
  Antal platser: 15
  Lediga platser
 • 15153E Kurssimaksua alennettu opintoseteliavustuksella

  ÄLYPUHELINKURSSI ETÄNÄ

  Kursavgift: 18,00 €
  Lärare: Suvi Soukki-Laine
  Plats: Etäopetus
  Lektioner : 8,00    Vårtermin: 20.4.2020 - 11.5.2020
  Anmälningstiden börjar: 1.4.2020 0:00
  Antal platser: 15
  Lediga platser
 • 15155E Kurssimaksua alennettu opintoseteliavustuksella

  TABLETTIKURSSI ETÄNÄ

  Kursavgift: 18,00 €
  Lärare: Suvi Soukki-Laine
  Plats: Etäopetus
  Lektioner : 8,00    Vårtermin: 17.4.2020 - 15.5.2020
  Anmälningstiden börjar: 1.4.2020 0:00
  Antal platser: 15
  Lediga platser
 • 15181K Avoin yleisötilaisuus. Det går ej att nätanmäla sig till denna kurs. Kontakta kansliet vid behov,

  DIGIKLINIKKA

  Kursavgift: 5,00 €
  Lärare: Suvi Soukki-Laine
  Plats: Opistotalo: Plakkari, Gallen-Kallelankatu 14, 28100 Pori
  Lektioner : 17,00    Vårtermin: 14.1.2020 - 12.5.2020
  Antal platser: 70
  Lediga platser
 • 15209E Kurssimaksua alennettu opintoseteliavustuksella

  KUVAKIRJAN LAATIMINEN TIETOKONEELLA ETÄNÄ

  Kursavgift: 18,00 €
  Lärare: Veikko Silvennoinen
  Plats: Etäopetus
  Lektioner : 8,00    Vårtermin: 17.4.2020 - 15.5.2020
  Anmälningstiden börjar: 1.4.2020 0:00
  Antal platser: 12
  Lediga platser
 • 15233E Kurssimaksua alennettu opintoseteliavustuksella

  TIETOKONEEN KÄYTÖN JATKOKURSSI (Windows 10) ETÄNÄ

  Kursavgift: 21,00 €
  Lärare: Veikko Silvennoinen
  Plats: Etäopetus
  Lektioner : 10,00    Vårtermin: 15.4.2020 - 13.5.2020
  Anmälningstiden börjar: 1.4.2020 0:00
  Antal platser: 15
  Lediga platser