Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto

Kielet Haku
In English

12026K HAVAINTOJA VÄREISTÄ MAALAAMALLA

Käymme värin käytön perusasioita maalauksessa soveltaen Ittenin ja Albersin värioppeja. Teemana eri taidesuuntaukset, esimerkiksi kubismi, ekspressionismi, pointillismi ja abstrakti taide. Välineenä vapaavalinnaisesti akryyliväri, vesiväri tai pastelliliitu. Sopii sekä alkajille että jatkajille. Materiaalit eivät sisälly kurssimaksuun. Katso myös lisätiedot! Lisätietoa kurssista

HAVAINTOJA VÄREISTÄ MAALAAMALLA

Käymme värin käytön perusasioita maalauksessa soveltaen Ittenin ja Albersin värioppeja. Teemana eri taidesuuntaukset; esimerkiksi kubismi, ekspressionismi, pointillismi ja abstrakti taide. Välineenä vapaavalinnaisesti akryyliväri, vesiväri tai pastelliliitu.
 

Materiaalit:
 

AKRYYLIMAALAUKSEEN akryylivärit, siveltimet, maalauspohjia tai paksua akvarellipaperia, paletti ja palettiveitsi, vesikuppeja, liimapaperia tai maalarinteippiä, maalausriepuja.

VESIVÄRIMAALAUKSEEN (myös peitevärit tai guassivärit käyvät) vesivärit nappeina, kakkuina tai putkiloväreinä, siveltimet, hyvää vesiväri/akvarellipaperia, vesikuppeja, värin sekoitusastioita (esim. jääkaapin munakenno, muovikannet), pieniä luonnonsieniä, liimapaperia tai maalarinteippiä.

PASTELLILIITUPIIRUSTUKSEEN vaihtoehtoisesti pehmeitä kuivia pastelliliituja tai öljypastelleja tai vahapastelleja, paperiksi Cansonin Mi-Teintes, Ingres tai akvarellipaperi, fiksatiivia, maalarinteippiä, hiilikumi ja/tai hyvä kova pyyhekumi, pumpulipuikkoja, tärpättiä ja maalauspohjia öljy- ja vahapastelleille. Voit käyttää halutessasi myös sävypapereita!

Ota luonnostelutarvikkeet mukaan eli lyijykyniä ja hyvä pyyhekumi tai hiiltä ja säämiskä sekä luonnoslehtiö. Jos sinulla itselläsi on pöytäteline, voit ottaa sen mukaan. Viivoitin ja maalarinteippi voivat olla myös tarpeellisia.

 


Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2018 10:00:00

Opettaja: Heli Innala

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opistotalo: Färjäämö, Gallen-Kallelankatu 14, 28100 PORI

Päivä ja kello: Pe: 16.45-19.45 La: 10.00-15.45 Su: 09.45-15.45

Kevätlukukausi: 2.3.2018 - 4.3.2018 (19 oppituntia)

Kurssimaksu: 24,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit