Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto / Osaava Satakunta

Kielet Haku
På svenska In English

40528S OPPIMISEN JA HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN POSITIIVISEN PEDAGOGIIKAN KEINOIN - Koulutus aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille

Uusi koulutus!
Tämä kurssi on päättynyt


Oppimisen ja hyvinvoinnin edistäminen positiivisen pedagogiikan keinoin
-koulutus aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajille

Aika: Ti 16.10.2018 klo 8-11.15
Paikka: Palmgren-konservatorion auditorio, Rautatienpuistokatu 7, Pori
Kouluttaja: luokanopettaja, tutkija, KT Eliisa Leskisenoja


Sisältö: Nykyinen opetussuunnitelma peräänkuuluttaa hyvinvoinnin, yksilöllisten vahvuuksien, yhteisöllisyyden, osallisuuden ja myönteisten tunnekokemusten vaalimista. Koulutus tarjoaa konkreetteja pedagogisia käytänteitä ja toimintamalleja näiden asioiden edistämiseksi kouluarjessa. 

Koulutuksen aikana tutustutaan lyhyesti positiivisen pedagogiikan lähtökohtiin ja pääajatuksiin. Lisäksi perehdytään positiivisen psykologian uranuurtajan, professori Martin Seligmanin, hyvinvointiteoriaan ja sen käytännön sovelluksiin. Teoria antaa kattavan ja konkreettisen lähtökohdan oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin tukemiseksi päivittäisessä koulutyössä. Keskeistä on myös avata uusia näkökulmia opetus- ja kasvatushenkilöstön työhyvinvointia koskevaan keskusteluun ja edistää osallistujien kykyä vahvistaa omia voimavarojaan ja työiloaan positiivisen psykologian keinoin.  

Koulutus on vuorovaikutteinen ja toiminnallinen ja sen pääpaino on positiivisen pedagogiikan toimintatavoissa ja harjoitteissa, joita koulutuksen osallistujat voivat suoraan omaksua ja soveltaa omaan työhönsä.


Koulutus sisältää kahvin. 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Porin opetusyksikön kanssa.


Koulutuksen hinta: Osaava Satakunta -verkostossa mukana olevien kuntien* sivistystoimialan henkilöstölle koulutus on maksuton. Muiden kuntien sekä yksityisten palveluntuottajien henkilöstölle koulutus on maksullista. Muille osallistujille koulutuksen hinta on 100 e (sis. kahvitarjoilun). Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot.
*Osaava Satakuntaan kuuluvat seuraavat kunnat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Säkylä ja Ulvila

Lisätietoja: Sanna Kulha, Osaava Satakunta, puh. 044 701 7077, sanna.kulha@pori.fi

 

 

Opettaja: Leskisenoja Eliisa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 80, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Palmgren-konservatorio: Auditorio, Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Päivä ja kello: Ti: 08.00 - 11.15

Syyslukukausi: 16.10.2018 - 16.10.2018 (4 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 19.9.2018 11:00:00

Ilmoittaudu viimeistään: 11.10.2018 0:00:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit