Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto / Osaava Satakunta

Kielet Haku
På svenska In English

40527S LUONTEENVAHVUUDET KOULUTYÖSSÄ

Tämä kurssi on päättynyt


LUONTEENVAHVUUDET KOULUTYÖSSÄ

Aika: Ma 15.10. klo 13.30-16.30
Paikka: Porin suomalainen yhteislyseo, Vellilä, Tasavallankatu 4, Pori
Kouluttaja: Lehtori, KT Eliisa Leskisenoja

Sisältö: Nykyinen opetussuunnitelma painottaa oppilaan vahvuuksien löytämistä ja hyödyntämistä. Vahvuusperustaisen opetuksen tarkoituksena on keskittyä siihen, mikä kussakin ihmisessä on hyvää ja toimivaa ja tuoda oppilaiden parhaat puolet esiin. Luonteentaitoja vahvistamalla ohjataan lasta kohti onnistunutta koulupolkua sekä hyvinvoivaa ja tyydyttävää elämää.

Koulutuksessa tutustutaan vahvuuskeskeiseen pedagogiikkaan ja sen taustatieteeseen, positiiviseen psykologiaan. Vuorovaikutteisen ja toiminnallisen koulutuksen aikana perehdytään VIA-vahvuusluokitukseen ja pohditaan osallistujien omia vahvuuksia sekä käydään läpi konkreetteja toimintatapoja vahvuuskeskeisen toimintakulttuurin luomiseksi ja lasten myönteisten voimavarojen tukemiseksi. Lisäksi käsitellään vahvuuskeskeistä arviointia ja vahvuuksien hyödyntämistä työyhteisössä.


Koulutuksen hinta: Osaava Satakunta -verkostossa mukana olevien kuntien* sivistystoimialan henkilöstölle koulutus on maksuton. Muiden kuntien sekä yksityisten palveluntuottajien henkilöstölle koulutus on maksullista. Muille osallistujille koulutuksen hinta on 100 e (sis. kahvitarjoilun). Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot. Katso myös maksuihin ja perumiseen liittyvät ohjeet.

*Osaava Satakuntaan kuuluvat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Säkylä ja Ulvila


Koulutukseen kuuluu kahvitarjoilu.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opetushallituksen rahoittaman Tutoropettajien toiminta ja kouluttaminen -hankkeen kanssa.

Lisätietoja: Sanna Kulha, Osaava Satakunta, puh. 044 701 7077, sanna.kulha@pori.fi


 

Opettaja: Leskisenoja Eliisa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 29, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Porin suomalainen yhteislyseo: Vellilä

Päivä ja kello: Ma: 13.30 - 16.30

Syyslukukausi: 15.10.2018 - 15.10.2018

Ilmoittautuminen alkaa: 14.8.2018 9:30:00

Ilmoittaudu viimeistään: 1.10.2018 0:00:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit