Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto / Osaava Satakunta

Kielet Haku
På svenska In English

40548S ViLLE -peruskoulutus verkossa


ViLLE -peruskoulutus verkossa
 

Aika: ti 6.10. ja ke 28.10.2020, molemmilla kerroilla klo 14-16
Kouluttaja: Eduten Oy, kouluttajan nimi ilmoitetaan myöhemmin
Kohderyhmä: Luokanopettajat ja aineenopettajat, joilla ei vielä ole ViLLE -tunnuksia.

Huom. ViLLE:ssä on tarjolla myös varhennetun englannin opetukseen soveltuvaa valmista materiaalia, joka sopii hyvin 1-2. luokkalaisille ja 3. luokan eriyttämiseen.

ViLLE sopii myös lukioiden opettajille, tällä hetkellä tehtäviä on valmiina mm. lyhyestä ja pitkästä matematiikasta, ruotsinkielisestä lyhyestä matematiikasta ja ohjelmoinnista.

Sisältö: 

Peruskoulutus muodostuu kahdesta kahden tunnin koulutuksesta. Koulutuskerrat järjestetään niin, että niiden välissä on tauko, jonka aikana opettajat pitävät ensimmäiset ViLLE-tunnit oppilaiden kanssa. Koulutus antaa hyvät valmiudet hyödyntää ViLLEn valmiita opintopolkuja mm. matematiikassa, äidinkielessä ja ohjelmoinnissa.

1. koulutuskerta 6.10.

Tutustutaan hyviin käytänteisiin ja ViLLEn hyödyntämiseen opetuksessa. Harjoitellaan ViLLEn käyttöä oppilaana sekä luodaan ensimmäistä ViLLE-tuntia varten oppilastunnukset.


2. koulutuskerta 28.10.

Käydään läpi yhdessä ensimmäisen ViLLE-tunnin kysymykset, ihmetykset ja onnistumiset. Tämän jälkeen tutustumme tilastoihin ja oppimisanalytiikkaan, jota tähän asti on kertynyt. Lisäksi tutustumme erilaisiin tapoihin eriyttää oppilaita helposti.


Toteutus: 

Koulutus toteutetaan etänä Zoom-kokousympäristön välityksellä. Osallistujat saavat tarkemmat ohjeet sähköpostitse ennen ensimmäistä koulutuskertaa. Varmistathan itsellesi rauhallisen ympäristön koulutusta varten. Koulutukseen osallistumiseen tarvitaan tietokone, jossa mikki ja nettiyhteys. Kamera on myös hyvä olla käytettävissä, mutta se ole täysin välttämätön. 


***

Koulutus on maksuton Osaava Satakunta -verkostossa mukana olevien kuntien* sivistystoimialan henkilöstölle koulutus sekä Satakunnan tutoryhteistyö -hankkeeseen kuuluville.


Muiden kuntien sekä yksityisten palveluntuottajien henkilöstölle koulutus on maksullista. Muille osallistujille koulutuksen hinta on 100 e. Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot. Koulutukseen on rajattu osallistujamäärä, joten etusijalla ovat Osaava Satakuntaan kuuluvat.
*Osaava Satakuntaan kuuluvat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Säkylä ja Ulvila


Lisätietoja: Osaava Satakunta, puh. 044 701 7077, osaava.satakunta@pori.fi

 

 

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 24, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus

Päivä ja kello: Ti: 14.00 - 16.00 Ke: 14.00 - 16.00

Syyslukukausi: 6.10.2020 - 28.10.2020

Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2020 10:00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 40 päivää)

Ilmoittaudu viimeistään: 22.9.2020 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit