Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto / Osaava Satakunta

Kielet Haku
På svenska In English

40530S Pedagogiset pihapelit - Lautapeleistä pihapeleiksi

Koulutus on keväältä syksyyn koronan vuoksi siirtynyt koulutus. Kevään koulutukseen ilmoittautuneilla etusija koulutukseen.
Koulutus on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon!

Pedagogiset pihapelit – Lautapeleistä pihapeleiksi

 
Aika:
Ma 14.9.2020 klo 12.30-16, sis. kahvit

Koulutuspaikka: Kyläsaaren koulun alue, Mörtintie, Pori

Kouluttaja: Sanna Jahkola, luokanopettaja ja ympäristökasvattaja, Ulko-opejen puheenjohtaja

Ulkona opettamisesta ja Ulko-opeista innostunut luokanopettaja ja ikuinen opiskelija. Sannan voi bongata niin Muumien kanssa metsästä seikkailemassa, lasten kanssa luontoa tutkimasta kuin suksien kanssa maahan pyllähtäneenä. Säässä kuin säässä hymyssä suin!


Kohderyhmä: Koulutus sopii varhaiskasvattajille, ala- ja yläkoulujen opettajille, erityisopettajille - kaikille, joita kiinnostaa opettaa ulkona ja toiminnallisesti! 

Sisältö: Tiesitkö, että Afrikan tähti ja Kimble ja muut pelit taipuvat hyvin ulkopeleiksi? Liikkeen lisäksi oppiminen saadaan mukaan näihin peliversioihin kuin luonnostaan! Työpajassa pääset kokeilemaan itse pelien pelaamista ja saat vinkkejä miten muokata pelejä osaksi opetusta.

Huom! Koulutuksessa ollaan pääasiassa ulkona, joten ota mukaasi ulkoiluun sopivat vaatteet (kerrospukeutuminen hyvä kun välillä liikutaan enemmän ja välillä vähemmän), vesipullo ja iloinen mieli.

***

Koulutuksen hinta: Osaava Satakunta -verkostossa mukana olevien kuntien* sivistystoimialan henkilöstölle koulutus on maksuton. Muiden kuntien sekä yksityisten palveluntuottajien henkilöstölle koulutus on maksullista. Muille osallistujille koulutuksen hinta on 100 e (sis. kahvitarjoilun). Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot. 

*Osaava Satakuntaan kuuluvat seuraavat kunnat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Säkylä ja Ulvila

Koulutus sisältää kahvin. 

Lisätietoja: Osaava Satakunta, puh. 044 701 7077, osaava.satakunta@pori.fi

 

 

Opettaja: Jahkola Sanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Kyläsaaren koulu, Mörtintie, Pori

Päivä ja kello: Ma: 12.30 - 16.00

Syyslukukausi: 14.9.2020 - 14.9.2020 (4 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 11.6.2020 0:00

Ilmoittaudu viimeistään: 31.8.2020 22:55

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit