Porin seudun kansalaisopisto / Porin kesäyliopisto / Osaava Satakunta

Kielet Haku
På svenska In English

30358S (2) MIKÄ IHMEEN DIALOGI? - TYÖKALUJA RAKENTAVAAN KESKUSTELUUN JA VUOROPUHELUUN (2)

Koulutuksen sisällöstä: Haluatko vaihtoehtoja palavereille, seminaareille, paneeleille ja kuulemisille? Dialogi on uusi, rakentava ja tasavertainen tapa keskustella. Sitä voi hyödyntää monin tavoin: laajoissa kehityshankkeissa tai vaikka yksikön palaverissa. Dialogeista on erinomaisia kokemuksia Porissa ja siksi osaamista niiden järjestämiseen halutaan levittää. 

Positiivista palautetta on tullut siitä, miten dialogeissa kaikki ovat osallistuneet aktiivisesti ja keskittyneet aidosti – keskustelijat ovat kokeneet saavansa uutta ymmärrystä, jota ilman keskustelua ei olisi saavutettu. Dialogeja on järjestetty mm. Pasaasin alueen, ilmastoasioiden ja työpäiväkokemuksen kehittämisestä. Dialogi sopii tilanteeseen, jossa halutaan laajentaa ymmärrystä tietystä teemasta.

Tule koulutukseen saamaan työkaluja dialogisten keskustelujen järjestämiseen. Kyseessä on lyhyt koulutus, jossa saadaan makupala dialogien ohjaamisesta. 

Koulutuksissa tutustut Sitran kehittämään Erätauko-toimintamalliin ja työkaluihin, ymmärrät dialogin periaatteet ja opit ohjaamaan rakentavia keskusteluja sekä opit suunnittelemaan dialogin työkaluja hyödyntävän keskustelun. 

Mikä ihmeen dialogi -valmennuksen kouluttajina toimivat Viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala sekä osallisuusagentit Elli-Mari Sulonen ja Marika Virtanen. 


Koulutukseen otetaan 20 osallistujaa.

Opettaja: Vaihtuva Luennoitsija

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opistotalo: Auditorio, Gallen-Kallelankatu 14, 28100 PORI

Päivä ja kello: Ti: 08.00 - 11.00

Syyslukukausi: 19.11.2019 - 19.11.2019 (4 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 31.5.2019 0:00

Ilmoittaudu viimeistään: 12.11.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit