null

Pirkan opisto

Languages Sök
Suomeksi In English

Ilmoittautumisohjeet löytyvät ruudun vasemmasta laidasta "Ohjeet" -painiketta klikkaamalla.

Kurssihaku:

Voit selata ja lukea koko kurssiohjelmaa klikkaamalla ruudun vasemmasta laidasta löytyvää "Kurssit" -painiketta. Voit selata kursseja osaston, pääluokan ja aineryhmän perusteella. Hae kursseja - toiminnolla voit etsiä kursseja hakusanalla (esim. kurssinumero, osasto, kurssin sisältö, opettaja tai paikka).

Lue tämä ennen ilmoittautumista:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, ota välittömästi yhteyttä opiston toimistoon.
Jos ilmoittaudut kurssille myöhemmin syksyllä tai kurssin jo alettua, ja haluat työttömän alennuksen tai maksaa työnantajan tarjoamalla maksuvälineillä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon.

2. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen (paina "maksa" kuvaketta) tai Sportti- ja KulttuuriPassi- tai Smartumin -kuvakkeiden kautta painamalla kyseistä kuvaketta. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa.

3. Mikäli et maksa kurssia vielä ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku tai joissakin tapauksissa maksulinkki. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

4. Kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Verohallinnon ohjeiden mukaan (www.vero.fi) niillä ei voi myöskään maksaa ruoka-ja juomakursseja, lapsi-vanhempi -kursseja, muskareita, kelpoisuuskoulutuksia, materiaalikuluja, opintoretkiä, tutkintoon johtavaa koulutusta, tai koulutusta, jota voidaan käyttää tutkinnon osana (esim. taiteen perusopetus).  
Hyväksymme seuraavat maksutavat:  
Paperiset Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, sähköiset ePassi sekä Smartumin mobiilimaksu.  
Seteleillä ja vastaavilla maksutavoilla maksaminen on tehtävä syksyn kursseista syyskuun loppuun mennessä ja kevään kursseista tammikuun loppuun mennessä . Maksun voi suorittaa opiston palvelupisteissä. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä. Maksusetelien ja kurssimaksun välisen erotuksen voi maksaa käteisellä.
Opistolla ei ole velvollisuutta hyväksyä maksuohjeiden vastaisesti maksettuja maksuja!

Työttömät työnhakijat voivat saada 20 % alennuksen muihin kursseihin, paitsi taiteen perusopetuksen kurssimaksuihin, lapsi-aikuinen-kursseihin, muskareihin, kelpoisuuskoulutuksiin, retkiin, materiaalimaksuihin, eikä kursseihin, joilla on pakollinen ennakkomaksu. Saadakseen alennuksen, tulee työttömän työnhakijan toimittaa opistonpalvelupisteeseen TE-toimiston lomake ”Todistus työnhaun voimassaolosta” syksyn kursseista syyskuun loppuun mennessä ja kevään kursseista tammikuun loppuun mennessä. Huom! Mikäli haluat työttömyysalennuksen, älä maksa kurssia suoraan nettisivun pankkikuvakkeella ilmoittautumisen yhteydessä.
Opistolla ei ole velvollisuutta huomioida määräajan jälkeen toimitettuja todistuksia.

5. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi, voit tehdä sen veloituksetta viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua ottamalla yhteyttä opiston toimistoon (pirkanopisto@nokiankaupunki.fi) tai ilmoittautumisnumerolla netissä. Alle 7 vrk ennen kurssin alkua tehdystä peruutuksesta laskutamme 20 €. Kurssin jo alettua peritään koko kurssimaksu. Koko lukuvuoden kurssit laskutetaan kahdessa erässä (syksy ja kevät erikseen). Mikäli et halua jatkaa koko lukuvuoden kestävällä kurssilla enää keväällä, voit perua kevätlukukauden kurssipaikkasi viimeistään marraskuun loppuun mennessä maksutta. Peruutukset tehdään ottamalla yhteyttä opiston toimistoon sähköpostitse, soittamalla tai tekstiviestillä. Peruutusta ei voi tehdä opettajalle. Kurssille osallistumatta jättäminen ei ole peruutus

6. Mikäli opisto peruu kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Jos olet jo maksanut kurssin, ota yhteyttä toimistoon maksun palauttamiseksi (tilinumero).

7. Katso tarkemmat tiedot opiston kotisivuilta www.pirkanopisto.fi.