Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautumisohjeet löytyvät ruudun vasemmasta laidasta "Ohjeet" -painikketta klikkaamalla.

Kurssihaku:

Voit selata ja lukea koko kurssiohjelmaa klikkaamalla ruudun vasemmasta laidasta löytyvää "Kurssit" -painiketta. Voit selata kursseja osaston, pääluokan ja aineryhmän perusteella. Hae kursseja - toiminnolla voit etsiä kursseja hakusanalla (esim. kurssinumero, osasto, kurssin sisältö, opettaja tai paikka).

Lue myös tämä ennen ilmoittautumista:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, ota välittömästi yhteyttä opiston toimistoon. 

 2. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen (paina "maksa" kuvaketta) tai Sportti- ja KulttuuriPassi- tai Smartumin -kuvakkeiden kautta painamalla kyseistä kuvaketta. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa.

3. Mikäli et maksa kurssia vielä ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

4. Pirkan opiston kurssien maksuvälineenä käyvät Smartum kulttuurisetelit ja liikuntasetelit, Smartum verkkomaksu, Tyky-kuntosetelit, Tyky Online, Virikesetelit, Edenred -mobiilmaksu, ePassi (sportti- ja kulttuuripassi) sekä Eazybreak -mobiilisetelit verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä. Maksusetelien ja kurssimaksun välisen erotuksen voi maksaa käteisellä.
Mikäli haluat suorittaa maksun em. maksuvälineillä, älä jää odottamaan laskua. Maksut on suoritettava koko kevätlukukauden kestävistä kursseista viimeistään to 31.1.2019 ja lyhytkursseista viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista opiston toimistoon, Lempäälän toimipisteeseen tai Pirkkalan toimipisteeseen. Jos maksat em. maksuvälineellä itse netissä tai mobiilimaksulla, kuitit on toimitettava opiston toimistoon tai toimipisteeseen koko kevätlukukauden kestävistä kursseista viimeistään to 31.1.2019 ja lyhytkursseista viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Tositteesta tulee näkyä selvästi, minkä kurssin maksun asiakas on maksanut. Mikäli haluat, että opisto veloittaa kurssimaksun ePassiltasi tai Tyky Online -tililtäsi, ilmoita siitäkin toimistolle viimeistään 31.1.2019 mennessä tai heti ilmoittautumisen jälkeen.
Opistolla ei ole velvollisuutta hyväksyä maksuohjeiden vastaisesti maksettuja maksuja!

Saadaksesi työttömän alennuksen, toimita TE-toimiston lomake ”Todistus työnhaun voimassaolosta” viimeistään 31.1.2019 opiston Nokian toimistoon tai Pirkkalan / Lempäälän toimipisteeseen. Jälkikäteen alennuksia ei myönnetä. Opistolla ei ole velvollisuutta huomioida määräajan jälkeen toimitettuja todistuksia.

Jos ilmoittaudut kurssille myöhemmin keväällä tai kurssin jo alettua, ja haluat työttömän alennuksen tai maksaa em. maksuvälineillä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon.

Katso tarkemmat tiedot opiston kotisivuilta www.pirkanopisto.fi.

5. Mahdollinen peruutus pitää tehdä opiston toimistoon p. 03 5652 2500 tai pirkanopisto@nokiankaupunki.fi tai netin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Seitsemän päivän jälkeen, mutta ennen kurssin alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 20e tai enintään kurssimaksu (mikäli kurssin hinta on alle 20e). Jos kurssi on jo ehtinyt käynnistyä, peritään koko kurssimaksu.
Lyhytkursseille osallistumisen peruutus tulee aina tehdä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssia. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään koko kurssimaksu.
Jos olet ilmoittautunut koko vuoden kestävälle kurssille, etkä halua jatkaa enää kevätkaudella, kurssipaikan perumisesta on ilmoitettava opiston toimistoon marraskuun loppuun mennessä.

6. Mikäli opisto peruu kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Jos olet jo maksanut kurssin, ota yhteyttä toimistoon maksun palauttamiseksi (tilinumero).

7. Tutustu opiston ilmoittautumisohjeisiin myös kotisivuilla www.pirkanopisto.fi.