Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautumisohjeet löytyvät ruudun vasemmasta laidasta "Ohjeet" -painiketta klikkaamalla.

Kurssihaku:

Voit selata ja lukea koko kurssiohjelmaa klikkaamalla ruudun vasemmasta laidasta löytyvää "Kurssit" -painiketta. Voit selata kursseja osaston, pääluokan ja aineryhmän perusteella. Hae kursseja - toiminnolla voit etsiä kursseja hakusanalla (esim. kurssinumero, osasto, kurssin sisältö, opettaja tai paikka).

Lue tämä ennen ilmoittautumista:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, ota välittömästi yhteyttä opiston toimistoon.
Jos ilmoittaudut kurssille myöhemmin syksyllä tai kurssin jo alettua, ja haluat työttömän alennuksen tai maksaa työnantajan tarjoamalla maksuvälineillä, ota heti yhteyttä opiston toimistoon.

2. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen (paina "maksa" kuvaketta) tai Sportti- ja KulttuuriPassi- tai Smartumin -kuvakkeiden kautta painamalla kyseistä kuvaketta. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa.

3. Mikäli et maksa kurssia vielä ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku tai joissakin tapauksissa maksulinkki. Kelpoisuuskoulutuksien kurssimaksut on aina maksettava ennakkoon. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

4. Kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat työnantajan myöntämä henkilökohtainen etu työntekijälle, joten setelillä ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten maksuja. Verohallinnon ohjeiden mukaan (www.vero.fi) niillä ei voi myöskään maksaa ruoka-ja juomakursseja, lapsi-vanhempi -kursseja, muskareita, kelpoisuuskoulutuksia, materiaalikuluja, opintoretkiä, tutkintoon johtavaa koulutusta, tai koulutusta, jota voidaan käyttää tutkinnon osana (esim. taiteen perusopetus).  
Hyväksymme seuraavat maksutavat:  
Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, ePassi, Tyky-Online sekä Smartumin verkkomaksu.  
Seteleillä ja vast. maksaminen on tehtävä syksyn kursseista 27.9.2019 /kevään kursseista 31.1.2020 mennessä. Maksun voi suorittaa opiston palvelupisteissä. Opistolla ei ole korttimaksupäätettä. Maksusetelien ja kurssimaksun välisen erotuksen voi maksaa käteisellä.

Opistolla ei ole velvollisuutta hyväksyä maksuohjeiden vastaisesti maksettuja maksuja!

Työttömät työnhakijat voivat saada 20 % alennuksen muihin kursseihin, paitsi taiteen perusopetuksen kurssimaksuihin, kelpoisuuskoulutuksiin, lapsi-vanhempi- tai perhekursseihin, muskareihin, retkiin ja materiaalimaksuihin.  
Saadakseen alennuksen tulee työttömän työnhakijan toimittaa opistonpalvelupisteeseen TE-toimiston lomake ”Todistus työnhaun voimassaolosta” syksyn kursseihin viimeistään 27.9.2019 /kevään kursseihin 31.1.2020. Huom! Mikäli haluat työttömyysalennuksen, älä maksa kurssia suoraan nettisivun pankkikuvakkeella ilmoittautumisen yhteydessä.
Opistolla ei ole velvollisuutta huomioida määräajan jälkeen toimitettuja todistuksia.

5. Ilmoittautuminen on peruttava opiston toimistoon vähintään 7 vrk ennen kurssin alkua pirkanopisto@nokiankaupunki.fi tai ilmoittautumisnumerolla netissä. Muussa tapauksessa veloitamme lukukauden kurssimaksun. Peruutusta ei voi tehdä opettajalle.
Jos olet ilmoittautunut koko vuoden kestävälle kurssille, etkä halua jatkaa enää kevätkaudella, kurssipaikan perumisesta on ilmoitettava opiston toimistoon marraskuun loppuun mennessä.

6. Mikäli opisto peruu kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Jos olet jo maksanut kurssin, ota yhteyttä toimistoon maksun palauttamiseksi (tilinumero).

7. Katso tarkemmat tiedot opiston kotisivuilta www.pirkanopisto.fi.