null

Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

8302038LK Verkkoluento: Paremman unen avaimet

Tämä kurssi on päättynyt

Huom.! Muutos aiemmin ilmoitettuun: luentoa voi seurata ainoastaan verkon välityksellä.

Uni on hyvinvointimme ja terveytemme perusedellytys. Silti nipistämme siitä lisäminuutteja ja jopa tunteja päiväämme. Keho ja mieli käyvät ylikierroksilla, emmekä pysty rauhoittumaan ja nukahtaminen muuttuu mahdottomaksi. Ahdistumme nukkumaan menemisestä, koska tiedämme jo ennakolta, että tänäkään yönä uni ei tule tai heräämme jo aamuyöstä miettimään seuraavan päivän asioita. Paremman unen avaimet – luento on tarkoitettu sinulle, jos edellä kerrottu tilanne kuulostaa liiankin tutulta. Luento käsittelee voimassa olevan Käypä hoito -suosituksen mukaista unen itsehoitoa, yhdistäen siihen kiinalaisen lääketieteen näkökulman kehon kokonaisvaltaisuudesta ja arkipäivän niksejä unettomiin öihin. Luennon järjestäjinä Pirkan opisto ja Lempäälän kirjasto.

Luentotallenne on katsottavissa YouTube-kanavalla:

https://youtu.be/gehA0yMCvlI

**************************
Tietoa Pirkan opiston luentotilaisuuksista:

Yleisöluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia. Suosittelemme ennakkoilmoittautumista, jolloin saat tiedon mahdollisista ohjelmamuutoksista.
Katso lisätiedot luentojen seuraamisesta verkossa Verkkoluennot - Pirkan Opisto
Katso kaikki kauden luennot: Luennot ja seminaarit - Pirkan OpistoHuomaa myös työpajakurssi Lempäälässä 12.3. Paremman unen metsästäjät -työpaja 15,00 € | Pirkan opisto (opistopalvelut.fi)Opettaja: Diplomi-shiatsu- ja akupainantaterapeutti, sairaanhoitaja (AMK) Anne Lehtonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 40, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 19.00

Kevätlukukausi: 2.2.2022 - 2.2.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 14.12.2021 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.2.2022 15.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit