null

Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

110501EK Soololattarit, tiiviskurssi verkossa

Aloita viikkosi hikisillä lattarihetkillä ja hyvällä fiiliksellä! Toukokuun soololattarit -verkkokurssilla pääset tutustumaan neljän viikon jaksolla kahteen eri tanssilajiin syvemmin. Lajeina ovat bachata ja salsaton.

Bachata on Dominikaanisessa tasavallassa syntynyt tanssi, joka on luonteeltaan pehmeä ja sensuelli. Askeleet ja rytmi ovat helppo oppia, vaikka laji olisikin uusi tuttavuus. Tunnilla edetään lämmittelystä vartalon isolaatioihin, jotka avaavat kehon pehmeään liikkeeseen. Sen jälkeen tutustutaan perusaskeliin ja tehdään erilaisia helppoja variaatioita askelista. Lopputunti käytetään lyhyen sarjan opetteluun, jossa yhdistellään muun muassa harjoiteltuja askelia.

Salsaton-tunnilla harjoitellaan salsalle ja reggaetonille tyypillistä vartalonkäyttöä yhdistellen näitä kahta lajia. Tutustumme salsan perusteisiin ja askelikkoihin sekä maustamme tanssia reggaetonin elementeillä. Tunnin lopuksi tanssimme sarjaa, jossa yhdistyy tunnilla opittuja askelia sekä isolaatioita.

Kurssi järjestetään verkossa helppokäyttöisen Zoom-ohjelman välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja osallistumisesta.Opettaja: Tanssinopettaja Tiia Kerttula

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 17.30 - 18.30

Kevätlukukausi: 3.5.2021 - 24.5.2021

Kurssimaksu: 15,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 2.4.2021 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu