null

Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105271PV Showtanssi/jazz, edistyneet (yli 14 v)

Tämä kurssi on päättynyt

Vauhdikas tanssitunti, jolla yhdistellään tanssityylejä discotanssista, jazzista sekä teatteri- ja musikaalitanssista. Ensin lämmitellään, jonka jälkeen siirrytään salin poikki liikkuviin askel- ja tanssisarjoihin. Tunnin lopussa harjoitellaan koreografiaa, tehdään lihaskuntoliikkeitä ja venytellään. Mukaan sukat, liikkumiseen soveltuvat vaatteet (t-paita, housut/shortsit) ja pitkät hiukset kiinni. Kurssi kestää koko lukuvuoden. Kevään kurssimaksu laskutetaan, ellei osallistumista peruta toimistoon marraskuun loppuun mennessä. Opetus järjestetään Pirkan opiston tanssikoulun puolella ja se on taiteen perusopetusta. Hakuaika tanssikouluun on vuosittain huhti-toukokuussa. Voit kysellä vapaita paikkoja myös keskellä lukuvuotta. Edistyneiden tunnille osallistuaksesi sinulla tulee olla muutaman vuoden harrastustausta tanssista. Ota yhteyttä Pirkan opiston toimistoon ja kysy lisää.


Katso saapumisohje liikuntasalin näyttämölle tästä (sisäänkäynti kohdasta 3).Opettaja: Tanssinopettaja Eveliina Kiukkonen

Opetuspaikka: Suupanniityn koulun (Urheilutie 5, Pirkkala) liikuntasalin näyttämö (sisäänkäynti sivuovesta Ollikantie 3:n puolelta).

Päivä ja kello: Su: 16.15 - 17.15

Syyslukukausi: 30.8.2020 - 13.12.2020
Kevätlukukausi: 17.1.2021 - 2.5.2021

Kurssimaksu: 440,00 €

Erämaksumahdollisuudet:
Kahdessa erässä:
   Kevät: 230,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit