Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

8102054PK VIETNAMIN JA SINGAPOREN KEITTIÖ

Kurssilla tutustutaan Vietnamin ja Singaporen keittiöiden erityispiirteisiin ja valmistetaan näille maille tyypillisiä ruokia. Havaitaan myös, miten kiinalainen ja malaijikulttuurit vaikuttavat alueen ateriakokonaisuuksiin. Opettajana thaimaalaista syntyperää oleva Pannee Jokinen, kurssi ja materiaali suomeksi.

*** Huomioitavaa ruoka- ja juomakursseista: ***

Kurssimaksu sisältää kurssilla käytettävät/nautittavat raaka-aineet.  

Viinikursseilla ja ruokakursseilla, joiden tarjoiluun sisältyy alkoholijuomia, on ikäraja 18 vuotta.  

Ruoka- ja juomakurssit eivät sovellu työnantajan tarjoamilla verovapailla maksuvälineillä maksettavaksi.

Ruoka- ja juomakurssien ilmoitetussa kokonaiskestossa ei pääsääntöisesti ole huomioitu taukoja. Ruokakursseilla kurssiaikaan sisältyy ruuan valmistus, ruokailu ja loppusiivous. 

Ota mukaan omat sisäkengät ja esiliina.

Opettaja: Chef Rotisseur Pannee Jokinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Nuolialan koulu, 1080 Kotitalous 1, Kouluportinkuja 5, 33950 Pirkkala

Päivä ja kello: Pe: 17.30 - 20.45

Kevätlukukausi: 27.3.2020 - 27.3.2020

Kurssimaksu: 30,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 2.1.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit