Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1301007LS TARINAKAHVILAT LEMPÄÄLÄSSÄ

TARINAKAHVILAT LEMPÄÄLÄSSÄ 

Tervetuloa Tarinakahvilaan! Jutellaan toistemme kanssa ja kerrotaan, mitä muistetaan vanhasta ajasta ja tästä nykymeiningistä kans. Olis hieno tietää, mitä tässä paikassa on ennen tehty ja mimmosia ihmisiä näillä nurkilla on pyöriny. Tuo kaveris kans. Mitään ei maksa ja kahveetkin saa ilmatteks! 

To 12.9. klo 18–20 Kiskojen ja kangaspuiden kolketta
Taitokeskus Lempäälä, Vanha asema, Asematie 6, Lempäälä
Lempoisten näkymät muuttuvat kovaa vauhtia, mutta asemarakennus on ollut elävä kohtaamispaikka jo 143 vuotta. Tule jakamaan ja kuulemaan muistoja matkojen - tai mattojen - tekemisestä.

To 14.11. klo 18–20 Muistoja Mantulta
Manttaalitalo, Manttaalitie 1, Lempäälä
Suojeluskuntatalo, armeijan koulutuskeskus, koulu, Maataloustuottajien isännöimä yhdistystalo, juhla- ja tanssipaikka... Manttaalitalolla on värikäs historia: tule verestämään muistojasi Mantulta ja kuulemaan tarinoita aikojen takaa.

Järjestäjät: Pirkan opisto, Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut, Pirkanmaan maakuntamuseo, Lempäälä-Seura ry, Taitokeskus Lempäälä, Maataloustuottajain Lempäälän yhdistys MTK-Lempäälä ry ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Tarinakahvila on osa Pirkanmaan maakuntamuseon Seutumuseomallin kehittämishanketta.

********

Tietoa Pirkan opiston yleisluennoista ja teemailloista:

Yleisluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia.
Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon (poikkeuksista tiedotettu erikseen), mutta ilmoittautumalla ja yhteystietosi jättämällä saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia.
Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta http://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto/luennot-ja-seminaarit


Opettaja: Useita järjestäjiä ja puheenvuoroja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 70, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Tapaamispaikka mainittu kurssikuvauksessa

Päivä ja kello: To: 18.00 - 20.00

Syyslukukausi: 12.9.2019 - 14.11.2019

Ilmoittautuminen alkaa: 16.8.2019 10:00

Ilmoittaudu viimeistään: 14.11.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit