Pirkan opisto

Kielet Haku
På svenska In English

8102004LS SYYSPÄIVIEN KALARUOAT

Tule oppimaan, miten hyödyntää herkullinen ja terveellinen kala sekä syyssesongin raaka-aineet. Kurssilla käydään läpi kalan käsittelyä ja erilaisia kalan valmistusmenetelmiä, kuten friteeraus (fish and chips) ja hauduttaminen. Maistuva illallinen nautitaan lopuksi viinilasillisen kera. K18. 



*** Huomioitavaa ruoka- ja juomakursseista: ***

Kurssimaksu sisältää kurssilla käytettävät/nautittavat raaka-aineet.  

Viinikursseilla ja ruokakursseilla, joiden tarjoiluun sisältyy alkoholijuomia, on ikäraja 18 vuotta.  

Ruoka- ja juomakurssit eivät sovellu työnantajan tarjoamilla verovapailla maksuvälineillä maksettavaksi.

Ruoka- ja juomakurssien ilmoitetussa kokonaiskestossa ei pääsääntöisesti ole huomioitu taukoja. Ruokakursseilla kurssiaikaan sisältyy ruuan valmistus, ruokailu ja loppusiivous. 

Ota mukaan omat sisäkengät ja esiliina.


Opettaja: Ruokavaikuttaja Peggy Thomas

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sääksjärven koulu, kotitalousluokka 1171, Tampereentie 422 , 33880 Lempäälä

Päivä ja kello: Pe: 17.00 - 20.45

Syyslukukausi: 4.10.2019 - 4.10.2019

Kurssimaksu: 32,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 16.8.2019 10:00

Ilmoittaudu viimeistään: 22.9.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit