Pirkan opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1105271PV Showtanssi/jazz, edistyneet (yli 14 v)

Vauhdikas tanssitunti, jolla yhdistellään tanssityylejä discotanssista, jazzista sekä teatteri- ja musikaalitanssista. Ensin lämmitellään, jonka jälkeen siirrytään salin poikki liikkuviin askel- ja tanssisarjoihin. Tunnin lopussa harjoitellaan koreografiaa, tehdään lihaskuntoliikkeitä ja venytellään. Mukaan sukat, liikkumiseen soveltuvat vaatteet (t-paita, housut/shortsit) ja pitkät hiukset kiinni. Kurssi kestää koko lukuvuoden. Kevään kurssimaksu laskutetaan, ellei osallistumista peruta toimistoon marraskuun loppuun mennessä. Opetus järjestetään Pirkan opiston tanssikoulun puolella ja se on taiteen perusopetusta. Hakuaika tanssikouluun on vuosittain huhti-toukokuussa. Voit kysellä vapaita paikkoja myös keskellä lukuvuotta. Edistyneiden tunnille osallistuaksesi sinulla tulee olla muutaman vuoden harrastustausta tanssista. Ota yhteyttä Pirkan opiston toimistoon ja kysy lisää.


Katso saapumisohje liikuntasalin näyttämölle tästä (sisäänkäynti kohdasta 3).Teacher: Tanssinopettaja Eveliina Kiukkonen

Name of course location: Suupanniityn koulun (Urheilutie 5, Pirkkala) liikuntasalin näyttämö (sisäänkäynti sivuovesta Ollikantie 3:n puolelta).

Date and time: Su: 16.15 - 17.15

Autumn term: 30.8.2020 - 13.12.2020
Spring term: 17.1.2021 - 2.5.2021

Price: 440,00 €

Erämaksumahdollisuudet:
Kahdessa erässä:
   Kevät: 230,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta