Pirkan opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

8302038PK LUENTO: PAREMMAN UNEN AVAIMET

Tämä kurssi on päättynyt

Uni on hyvinvointimme ja terveytemme perusedellytys. Silti nipistämme siitä lisäminuutteja ja jopa tunteja päiväämme. Keho ja mieli käyvät ylikierroksilla, emmekä pysty rauhoittumaan ja nukahtaminen muuttuu mahdottomaksi. Ahdistumme nukkumaan menemisestä, koska tiedämme jo ennakolta, että tänäkään yönä uni ei tule tai heräämme jo aamuyöstä miettimään seuraavan päivän asioita. Paremman unen avaimet – luento on tarkoitettu sinulle, jos edellä kerrottu tilanne kuulostaa liiankin tutulta. Luento käsittelee voimassa olevan Käypä hoito -suosituksen mukaista unen itsehoitoa, yhdistäen siihen kiinalaisen lääketieteen näkökulman kehon kokonaisvaltaisuudesta ja arkipäivän niksejä unettomiin öihin. Luennoitsijana toimii Anne Lehtonen. Anne on ammatiltaan sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti. Hänet on koulutettu Suomen Uniliiton toimesta uniryhmien vetäjäksi. Annella on myös useamman vuoden opinnot ja käytännön työtä takana kiinalaisen lääketieteen eri osa-alueilta.

********

Tietoa Pirkan opiston yleisluennoista ja teemailloista:

Yleisluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia.
Luennoille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon (poikkeuksista tiedotettu erikseen), mutta ilmoittautumalla ja yhteystietosi jättämällä saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia.
Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta http://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto/luennot-ja-seminaarit


Teacher: Sairaanhoitaja Anne Lehtonen

Number of places: Maximum number of course participants 40, There are available places on the course.

Name of course location: Suupanniityn koulu, RAK2, luokka 805, Urheilutie 5, 33960 Pirkkala

Date and time: We: 18.00 - 20.00

Spring term: 15.1.2020 - 15.1.2020

Registration begins: 2.1.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject