null

Petäjä-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

Lukuvuoden 2022-2023 aikataulu

Ilmoittautuminen kansalaisopistokursseille alkaa ma 8.8.2022 klo 17-19
Aloituspäivän jälkeen ilmoittautuminen jatkuu (ma-pe) ti 9.8.2022 klo 9-15
Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen alkaa ma 1.8.2022 klo 9
Taiteen perusopetuksen syyskausi 15.8.-4.12.2022 (15 viikkoa)
ansalaisopiston syyskausi 5.9.-4.12.2022 (12 viikkoa)
Kansalaisopiston kevätkausi 9.1.-8.4.2023 (12 viikkoa)
Taiteen perusopetuksen kevätkausi alkaa 9.1. (15 viikkoa)

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseillemme tässä verkkopalvelussa, puhelimitse tai poikkeamalla toimistoihimme (avoinna ma-pe 9-15). Emme valitettavasti voi vastaanottaa ilmoittautumisia tekstiviestillä, sähköpostilla, puhelinvastaajasta tai facebookista.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu, varmista että olet antanut henkilötunnuksen ja maksanut aiemmat kurssimaksut.

Kurssimaksut

Laskut lähetetään osallistujan maapostiosoitteeseen, alaikäisen osallistujan huoltajan maapostiosoitteeseen. Kurssimaksut laskutetaan lukukausittain eli kahdessa erässä eli puolet syksyllä ja puolet keväällä. Ilmaisia tutustumiskertoja Ei ole.

Ilmoittautumisen peruminen

Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimistoon viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Peruuttamatta jääneiden osallistumisten kurssimaksut laskutetaan normaalisti.

Kurssin toteutuminen

Kurssi toteutuu, mikäli viimeistään toisella kokoontumiskerralla on paikalla viisi osallistujaa. Kurssi keskeytyy, mikäli toisellakaan kokoontumiskerralla on paikalla alle viisi osallistujaa. Kurssi peruuntuu, mikäli ilmoittautuneita on kolme tai vähemmän.

Tiedottaminen

Tieto kulkee, kun pidät yhteystietosi (postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero) ajan tasalla. Ilmoita muutoksista toimistoon. Ilmoitamme kurssien peruuntumiset ryhmätekstiviestillä ja keräämme kurssipalautteet sähköpostikyselyllä.

Löydät julkaisumme nettisivultamme. Tiedotamme ajankohtaisia asioita myös opiston Facebookissa.. Kevään uudet kurssit löytyvät Ylä-Satakunnan, Kankaanpään Seudun ja UutisOivan vuodenvaihteen ilmoituksista.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa kurssimaksut lukukausittain maapostilla lähetettävällä laskulla

Voit maksaa kurssimaksuja Tyky- ja Smartum -seteleillä toimistoihimme. Niiden viimeinen käyttöpäivä syyskaudella on pe 14.10.2022 ja kevätkaudella to 16.2.2023.

Voit maksaa kurssimaksuja verkkoilmoittautumisen yhteydessä. Uusi järjestelmä mahdollistaa maksamisen normaalien verkkopankkien, Epassin sekä Smartum Pay:n kautta.

Tietosuoja

Ilmoittautuminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Ilmoittautuessa yhteys- ja henkilötiedot tallennetaan Hellewi-kurssitietokantaan. Rekisterin tietoja käytetään koulutuspalveluiden tuottamiseen. Henkilötietoja, kuten henkilötunnusta tarvitaan lisäksi kurssimaksujen laskutuksessa. Oppilasrekisterin tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen mihin ne on kerätty. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Hellewin tietosuojaseloste