null

Petäjä-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 kursseille alkaa perjantaina 14.8.2020 kello 9:00.

Voit ilmoittautua verkon kautta tässä palvelussa, puhelimitse (044 5800 520 ja 044 0455 510) tai poikkeamalla toimistoihimme (avoinna ma-pe 9-15).

Emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia tekstiviestillä, sähköpostilla, puhelinvastaajasta tai facebookista.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Kurssimaksut

Laskut lähetetään osallistujan maapostiosoitteeseen, alaikäisen osallistujan huoltajan maapostiosoitteeseen. Kansalaisopiston kurssimaksut laskutetaan koko lukuvuodelta yhdessä erässä syyskaudella. Poikkeuksena Käsityökoulu Näppärä ja kuvataidekoulu Pisama, jotka laskutetaan lukukausittain, eli kahdessa erässä (esitteessä koko lukuvuoden hinta). Ilmaisia tutustumiskertoja Ei ole.

Ilmoittautumisen peruminen

Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimistoon viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Peruuttamatta jääneiden osallistumisten kurssimaksut laskutetaan normaalisti.

Tiedottaminen

Tieto kulkee, kun yhteystiedot (postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero) ovat ajan tasalla. Ilmoita muutoksista toimistoon. Ilmoitamme kurssien peruuntumiset ryhmätekstiviestillä ja keräämme kurssipalautteet sähköpostikyselyllä.

Löydät julisteet ja muut julkaisut myös nettisivultamme. Tiedotamme ajankohtaisia asioita myös opiston Facebookissa.. Kevään uudet kurssit löytyvät paikallislehtien (Ylä-Satakunta ja Kankaanpään Seutu) vuodenvaihteen ilmoituksista.

Tyky- ja Smartum -setelit

Voit maksaa kurssimaksuja Tyky- ja Smartum -seteleillä toimistoihimme. Viimeinen käyttöpäivä syyskaudella on pe 9.10.2020 ja kevätkaudella to 18.2.2021.

Tietosuoja

Ilmoittautuminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Ilmoittautuessa yhteys- ja henkilötiedot tallennetaan Hellewi-kurssitietokantaan. Rekisterin tietoja käytetään koulutuspalveluiden tuottamiseen. Henkilötietoja, kuten henkilötunnusta tarvitaan lisäksi kurssimaksujen laskutuksessa. Oppilasrekisterin tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen mihin ne on kerätty. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Hellewin tietosuojaseloste

Hellewin saavutettavuusseloste

Ajankohtaista

 • 8102101

  Hyvää ruokaa ja hyvinvointia

  Opettaja: Riitta Myllyaho
  Paikka: Parkanon opintotalo, Sepänkatu 4, 39700 Parkano
  Tunteja: 80,00    Kevätlukukausi: 6.7.2021 - 27.7.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.6.2021 0.00
  Paikkoja: 12 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 12