Paltamon kansalaisopisto

Kielet Haku
KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN HILLITSEMISEKSI KAIKKI KEVÄÄN KURSSIT JA LUENNOT ON PERUTTU 16.3. LÄHTIEN.

Opetusohjelma kaudelle 2019-2020 ilmestyy elokuussa. Ohjelmavihko jaetaan kaikkiin talouksiin Paltamossa ja Ristijärvellä elokuun loppupuolella. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.8.2019 klo 7.00. Opetus alkaa maanantaina 9.9.2019.

Syyslukukausi 9.9. - 5.12.2019 (syysloma vko 42)
Kevätlukukausi 7.1. - 8.4.2020 (talviloma vko 10)

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Luennot ovat maksuttomia eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen

Kurssimaksut lukuvuonna 2019 - 2020

Kausikortti 70 euroa 
Työttömän ja eläkeläisen kausikortti 60 euroa
Kurssikortti 35 euroa
Viikonloppukurssimaksu 35 euroa/kurssi

Kausikortilla voit osallistua yhdelle tai useammalle syys- ja/tai kevätlukukauden kestävälle kurssille. Kurssikortilla voit osallistua yhdelle kurssille syys- tai kevätlukukaudella. Viikonloppukurssimaksu peritään viikonloppuna järjestettävillä lyhytkursseilla, näihin kausikortti ei käy. (Mainittu erikseen kurssien kohdalla)

Kansalaisopiston rehtori voi määrittää erikoiskurssimaksun, jos kurssin opetus- ja järjestelykustannukset ovat tavanomaista kalliimmat tai jos yhteistyökumppani on erikseen määrittänyt kurssimaksun tarjottavalle kurssiille.

Viikonloppukurssimaksu tai erikoiskurssimaksu peritään myös siinä tapauksessa, että ilmoittautunut jättää tulematta kurssille, eikä ole peruuttanut osallistumistaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä (viikkoa ennen kurssin alkua).

Alaikäisten kurssimaksut laskutetaan huoltajalta. Huom. ilmoittautumisen yhteydessä maksajan tietoihin tarvitaan huoltajan henkilötiedot.
Smartum setelit ja Saldo, ePassi, Tykysetelit sekä Virikeseteli käyvät maksuvälineenä kansalaisopiston opintokortti- ja erikoiskurssimaksuihin! Kaikukortilla saat kausikortin tai voit osallistua kahdelle viikonloppukurssikke/lukuvuosi.

Tavataan kursseilla!