null

Paltamon kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

219804 Autiotuvat -verkkoluento

Tämä kurssi on päättynyt

Kuhmolainen Jouni Laaksonen retkeilee työkseen ja kirjoittaa aiheesta lehtiartikkeleita ja tietokirjoja.

Kuvittele, että olet hiihtänyt koko päivän tuikeassa pakkasessa ja olet mielestäsi melko lähellä määränpäätäsi. Nenääsi alkaa tuntua savun haju. Tupa on lähellä, ja se on peräti valmiiksi lämmin, kun joku siellä jo pitää kamiinassa tulta!

Tai olet nukkunut pari viime yötä teltassa ja koko ajan on satanut rankasti. Kamppeet alkavat olla jo melkoisen märät. Patikoit mäntykankaalla ja runkojen lomasta alkaa häämöttää jotain suorakulmaista. Autiotupa, jossa kaiken saa kuivateltua! 

Suomen erämaissa ja retkeilyreittien varsilla on ainutlaatuinen avoimien ovien perinne. Autiotuvalle kuka tahansa on tervetullut, ovi ei ole koskaan lukossa. Millainen autiotupa on, mitä sen varusteluun kuuluu? Miten autiotupaverkostomme on syntynyt? Miten tuvilla pitää käyttäytyä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen autiotuvista kolme kirjaa kirjoittaneen Jouni Laaksosen runsaasti valokuvia sisältävällä luennolla.Luento toteutetaan Teams- ympäristössä. Ilmoittaudu tästä. Saat Teams-linkin lähempänä luentoa.Opettaja: Jouni Laaksonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 300, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetuksena

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 16.2.2022 - 16.2.2022 (2 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 23.8.2021 7.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.2.2022 15.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit