Paimion opisto

Kielet Haku
På svenska In English

900701 Kuntouttava ryhmä. Keho-mieli harjoituksia toipumisen tukena

Sairauksista ja vaikeista elämänkokemuksista toipuminen ja eheytyminen. Kehomme kantaa soluissaan koko elämämme kokemuksia ja elämyksiä. Muistomme kulkevat mielemme lisäksi myös kehossamme. Tästä syystä meidän on hyvä hoitaa ja kuunnella mielemme ohella myös kehoamme. Eri kokemusten muistot saattavat tuntua kehossa selittämättöminä jännityksinä tai kipuina. Keho-mieli harjoituksia toipumisen tukena -kurssilla emme hae kehoon lisää lihasvoimaa, vaan henkistä kestävyyttä. Vahvistetaan taitoja, jotka ovat hyvinvoinnin kannalta erityisen arvokkaita, kuten kehotietoisuutta ja myötätuntoista suhdetta itseämme kohtaan. Harjoitukset ovat lempeitä ja hidastempoisia. Kurssi sopii kaikille elämänlaadusta kiinnostuneille.

Tämä kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena etäyhteyden kautta. Osallistujille lähetetään linkki ja osallistumisohjeet ennen kurssin alkua sähköpostitse. Jokainen seuraa opetusta ja tekee harjoitteet itse sivaksi katsomassaan paikassa. Kurssille osallistuminen edellyttää nettiyhteyttä, tietokoneen / älylaitteen käyttömahdollisuutta sekä toimivaa ääni- ja videoyhteyttä. 

Etöopetus sisltää suorat lähetykset, sekä teksti- ja kuvamateriaalit ja ennalta tallennetut videomateriaalit. Opettajan materiaalit. Halutessasi voit ostaa opettajalta materiaalit (maksu opettajalle) ja ladata materiaalit omaan tietokoneeseen ja hyödyntää niitä myös kurssin jälkeen. 


Opettaja: Deaana Lehtinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 24, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Päivä ja kello: Pe: 17.00 - 18.00

Syyslukukausi: 11.9.2020 - 20.11.2020

Kurssimaksu: 50,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.8.2020 8:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit