Paimion opisto

Kielet Haku
På svenska In English

600162 Kotijuuston ja ruisleivän valmistus

Kurssilla paneudutaan länsisuomalaisen ohuen kuumassa uunissa paistettavan, juureen leivottavan ruisreikäleivän tekoon.
Juurena käytetään kurssiohjaaja Päivi Lehtosen yli satavuotiasta satakuntalaisjuurta.
Leivän päälle valmistetaan taikinan noustessa juoksuttimella maitojuustoa ja juustomaailman "pizzaa" eli piimäjuustoa.
Sekä juustojen että leivän valmistus on helppoa, kunhan muistaa pari niksiä.
Tervetuloa päivittämään perinneruokaosaaminen! 


Kurssimaksun lisäksi maksetaan raaka-ainemaksu (5€) käteisellä opettajalle kurssin alussa.

Huom! Tätä kurssia ei voi maksaa Smartum Saldo tai E-passi-verkkomaksulla!

Opettaja: Lehtonen Päivi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Vistan koulu, Yhteiskoulu, Kotitalous, Vistantie 31-35, 21530 Paimio

Päivä ja kello: To: 18.00 - 21.00

Syyslukukausi: 8.10.2020 - 8.10.2020

Kurssimaksu: 16,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.8.2020 8:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit