null

OULUJOKI-OPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

110407 Hopean hurmaava houkutus (kevät) MUHOS

Hopean hurmaava houkutus -korukurssilla valmistamme koruja perinteisin käsityömenetelmin. Samalla opiskelemme korunvalmistuksen perustekniikoita, kuten sahaaminen, takominen, veivaaminen, filssaaminen, punominen jne. Perehdymme myös juottamisen saloihin.

Kurssin aikana teemme erilaisia hopeakoruja (ketjuja, sormuksia, riipuksia, korvakoruja jne.). Korumalleja ja -esimerkkejä on opettajalla, mutta voit etsiä ideoita myös netistä tai suunnitella ja piirtää oman mallisi. Materiaalina on pääasiassa hopealanka ja -levy. Voit hyödyntää myös esim. hopealusikoita, -haarukoita tai vanhoja jalometallikoruja, helmiä yms.

Tämän kurssin aikana opit hyvät perustaidot hopeakorujen valmistuksesta. Voit osallistua myös silloin, jos korujen tekeminen on sinulle ennestään tuttua. Kaikki tarvittavat työkalut löytyvät kurssipaikalta ja raaka-aineet voi ostaa opettajalta. Kukin kurssilainen maksaa lisäksi 8 € työvälinemaksun (käteisellä opettajalle), mikä sisältää mm. sahanterät, poranterät, kaasut, kiillotusaineet sekä työkalujen vapaan käytön kurssin ajan. Materiaalia voit ostaa opettajalta. Materiaalimaksu käytön mukaan.

Kurssi soveltuu 16-vuotiaista ylöspäin.

Kokoontumiset aina lauantaisin: 8.1., 22.1., 5.2. ja 19.2.2022 klo 9-14.

Katso esimerkkejä koruista opettajan nettisivuilta. Instagramista voit käydä tutustumassa opettajan koruihin sekä eri korukursseilla ja työpajoilla toteutettuhin koruihin.

Opettaja: Annukka Pitkänen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Yläkoulu teknisen työn luokka, Muhostie 5, 91500 Muhos

Päivä ja kello: La: 09.00 - 14.00

Kevätlukukausi: 8.1.2022 - 19.2.2022

Kurssimaksu: 40,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 8.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle