NURMIJÄRVEN OPISTO

Languages Sök
Suomeksi In English

130210 KIRJOITTAMISEN 7 SALAISUUTTA

Kurssilla syvennytään kirjoittamisen seitsemään salaisuuteen: Ideoihin, keskittymiseen, kiinnostavuuteen, rohkeuteen, tarinoihin, näkökulmiin ja  palautteeseen. Kurssilla inspiroidutaan, tehdään lyhyitä harjoituksia  ja saadaan kannustavaa palautetta. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat  kirjoittaa luovemmin, kiinnostavammin ja merkityksellisemmin ja jotka ovat valmiita sekä oppimaan että oivaltamaan sanojen voiman ja vaikuttavuuden. Tervetuloa mukaan, olipa kirjoittaminen työ tai tärkeä harrastus.

Kurssin opettaja Mertzi Bergman on  yli 15 vuoden aikana valmentanut vähintään 1000 niin harrastaja- kuin ammattikirjoittajaakin luovemmiksi ja omaäänisemmiksi. Hänen arvojaan ovat uteliaisuus, luovuus ja oppiminen. Yliopistotutkinnon (FM) ja kirjoittamisen lisäksi hän on opiskellut muun muassa mindfulnessia, taideterapiaa, klovneriaa, tantraa, psykodraamaa, nlp:tä, coachingia, ratkaisukeskeistä työnohjausta, standupia, voimauttavaa valokuvausta ja improvisaatiota. Tätä kaikkea hyödynnetään laajasti myös tällä kurssilla. 

Opettajan omat kirjoitukset käsittelevät luovuutta, inspiroitumista ja kirjoittamista. Hän on tuottanut noin sata artikkelia aikakausi- ja ammattilehtiin sekä runoja antologioihin. Hänestä löytää tietoa tarkemmin osoitteesta www.braindrops.fi.
Lärare: Bergman Mertzi

Antal platser: Maximalt antal platser 25, Lediga platser.

Undervisningsställe: ISONIITUN KOULU, Löydöskuja 2, 01800 KLAUKKALA

Dag och klocktid: lör.: 10.00 - 16.00 sön.: 10.00 - 16.00

Hösttermin: 26.10.2019 - 27.10.2019

Kursavgift: 39,00 €

Anmälningstiden börjar: 10.6.2019 9:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne