null

Nurmijärven Opisto

Languages Sök
Suomeksi In English

310601 Voimaa vuorovaikutukseen - valmentava ote työssä ja vapaa-ajalla - etäkurssi

Kurssilla opit valmentavan vuorovaikutuksen perustaitoja teorian, harjoitusten ja omakohtaisten tehtävien avulla. Coachaavalla keskustelulla autetaan toista löytämään keinoja edetä kohti tavoitetta. Vuorovaikutukselle on ominaista kuunteleminen, kysyminen ja kannustaminen. Omat ehdotukset ja neuvot saa keskustelussa jättää hetkeksi taka-alalle.

Valmentava vuorovaikutus innostaa, motivoi ja saa toisen kokemaan arvostusta. Voit hyödyntää taitoja sekä töissä että vapaa-ajalla, esimerkiksi työkavereiden kesken sparraillessa, johtamisessa, lasten kasvatuksessa tai keskusteluissa ystävien kanssa.

Tällä kurssilla käsitellään valmentavan asenteen ja taitojen perusteita. Opit mm. kuuntelun eri tasoista ja avoimista kysymyksistä. Harjoittelet myös coachaavan keskustelun perusrakennetta. Toteutustapa on osallistava ja innostava.

Kouluttajana toimii sertifioitu business coach, DI Laura Sundell. Hänellä on yhteensä 20 vuoden työelämäkokemus johtamis-, asiantuntija- ja koulutustehtävistä. Valmentavan vuorovaikutuskulttuurin edistäminen ja coaching ovat Lauralle sydämenasioita ja keino tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia. Lisätiedot www.laurasundell.fi laura@laurasundell.fi

Kurssipäivät: 28.9., 12.10. Ja 26.10.2022. Etäkurssi toteutetaan Teams-etäsovelluksella.Lärare: Sundell Laura

Antal platser: Maximalt antal platser 16, Lediga platser.

Undervisningsställe: Etäkurssi

Dag och klocktid: ons.: 18.00 - 20.30

Hösttermin: 28.9.2022 - 26.10.2022

Kursavgift: 36,00 €

Anmälningstiden börjar: 13.6.2022 9.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig