Nurmijärven Opisto

Languages Sök
Suomeksi In English

831314 Yang-Yin jooga workshop

Yin-yang kuvastaa aktiivisuuden ja levon vuorovaikutusta. Jotta elämä olisi tasapainossa, on toimeliaisuuden ja levon oltava myös tasapainossa. Tasapaino työn ja levon välillä on edellytys hyvälle terveydelle. Liian toimelias elämä voi kuluttaa kehon ja mielen. Toisaalta liian vähän toimeliaisuutta veltostuttaa kehon ja masentaa mielen.

Yang-yin-workshopissa tutustumme sekä kehoa ja mieltä aktivoiviin harjoituksiin että niitä rentouttaviin harjoituksiin. Workshop alkaa aktiivisilla harjoituksilla, jotka ovat hyviä esim. aamulla ja valmistavat kehoa päivän haasteisiin. Yang-harjoitukset notkeuttavat ja vahvistavat kehoa. Workshopin lopulla annetaan kehon hiljetä ja rentoutua. Yin-harjoitukset ovat palauttavia harjoituksia esim. päivän päätteeksi ja auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Varusteiksi tarvitaan joogamatto, huopa ja mukavat liikunnalliset vaatteet. Jos sinulla on joogablokkeja, voit ottaa niitä mukaan.

Ilmoittaudu varalle, mikäli kurssi on tullut täyteen. Ryhmän maksimiosallistujamäärää on pienennetty, jotta opetustilassa pystytään järjestämään turvavälit. Kutsumme varallaolijoita mukaan, jos turvavälisuosituksiin tulee lievennyksiä tai jos perustamme lisäryhmän.Lärare: Tero Lompolo

Antal platser: Maximalt antal platser 20, Lediga platser.

Undervisningsställe: Aitohelmi Klaukkala, Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala

Dag och klocktid: lör.: 10.00 - 12.00

Vårtermin: 20.3.2021 - 20.3.2021

Kursavgift: 20,00 €

Anmälningstiden börjar: 7.12.2020 9.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne