NURMIJÄRVEN OPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

130210 KIRJOITTAMISEN 7 SALAISUUTTA

Kurssilla syvennytään kirjoittamisen seitsemään salaisuuteen: Ideoihin, keskittymiseen, kiinnostavuuteen, rohkeuteen, tarinoihin, näkökulmiin ja  palautteeseen. Kurssilla inspiroidutaan, tehdään lyhyitä harjoituksia  ja saadaan kannustavaa palautetta. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat  kirjoittaa luovemmin, kiinnostavammin ja merkityksellisemmin ja jotka ovat valmiita sekä oppimaan että oivaltamaan sanojen voiman ja vaikuttavuuden. Tervetuloa mukaan, olipa kirjoittaminen työ tai tärkeä harrastus.

Kurssin opettaja Mertzi Bergman on  yli 15 vuoden aikana valmentanut vähintään 1000 niin harrastaja- kuin ammattikirjoittajaakin luovemmiksi ja omaäänisemmiksi. Hänen arvojaan ovat uteliaisuus, luovuus ja oppiminen. Yliopistotutkinnon (FM) ja kirjoittamisen lisäksi hän on opiskellut muun muassa mindfulnessia, taideterapiaa, klovneriaa, tantraa, psykodraamaa, nlp:tä, coachingia, ratkaisukeskeistä työnohjausta, standupia, voimauttavaa valokuvausta ja improvisaatiota. Tätä kaikkea hyödynnetään laajasti myös tällä kurssilla. 

Opettajan omat kirjoitukset käsittelevät luovuutta, inspiroitumista ja kirjoittamista. Hän on tuottanut noin sata artikkelia aikakausi- ja ammattilehtiin sekä runoja antologioihin. Hänestä löytää tietoa tarkemmin osoitteesta www.braindrops.fi.
Opettaja: Bergman Mertzi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ISONIITUN KOULU, Löydöskuja 2, 01800 KLAUKKALA

Päivä ja kello: La: 10.00 - 16.00 Su: 10.00 - 16.00

Syyslukukausi: 26.10.2019 - 27.10.2019

Kurssimaksu: 39,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.6.2019 9:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit