null
Opettelemme valmistamaan vietnamilaista porkkana-daikonpikkelssiä, nuoc cham-kastiketta ja herkullista bbq-maustettua kanaa. Lopuksi kokoamme herkullisen vietnamilaisen bánh mì-patongin. Nämä herkulliset täytetyt leivät sopivat niin illanistujaisiin kuin evääksi töihin. Kurssiresepteistä löytyy myös vegaaniset vaihtoehdot raaka-aineisiin/ruokiin. Raaka-ainekustannukset (neljän hengen annokset) n. 30€, riippuen kodin raaka-ainevarastosta ja valittavista tehtävistä.
Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen sähköpostilla ruokaohjeet, ostoslista ja ohjeet valmistelutöistä. Kurssi toteutetaan Microsoft Teams -sovellusta käyttäen.
Voit tehdä illan aikana kaikki tai vain osan ruoista ja kurssille voi osallistua myös vain katselemalla ja kuuntelemalla.
Kurssin jälkeen opiskelija:
- on tutustunut hieman Vietnamilaiseen katukeittiökulttuuriin ja tunnistaa joitain vietnamilaisia katuruokia
-osaa valmistaa vietnamilaista kasvispikkelsiä ja yleisintä vietnamilaista pöytäkastiketta
-osaa valmistaa maksapasteijaa ja bbq-marinoitua kanaa
-tietää miten valmistaa ruoat niin, että ne sopivat vegaaniseen ruokavalioon
Opettaja: Salonen Marika
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.
Opetuspaikka: EtäkurssiPäivä ja kello: Ti: 17.00 - 20.15
Syyslukukausi: 30.8.2022 - 30.8.2022
Kurssimaksu: 21,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 13.6.2022 9.00
Lisää kurssi omaan kalenteriisi
Näytä saman aineen muut kurssit