null

Nurmijärven Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

115110s Aikuisten käsityön taiteen perusopetus

Huom! Ryhmä on täynnä, maanantaille on perustettu lisäryhmä, jossa vielä tilaa.

Oletko innostunut ja kiinnostunut käsitöistä? Haluatko oppia uutta,  kehittyä tekemisessäsi ja kokeilla tekniikoita ja materiaaleja, joista  olet vain unelmoinut? 

Aikuisten käsityön taiteen perusopetus on  tavoitteellista, Nurmijärven käsityökoulun käsityön taiteen  perusopetuksen opetussuunnitelmaan mukaista opetusta. Käsityöilmaisun  vahvistaminen, oman ilmaisutavan löytäminen ja erilaisiin kokeiluihin  sukeltaminen ovat aikuisten opetuksen kulmakiviä. Käsityöperinne,  ajankohtaiset ilmiöt sekä monimateriaalisuus ovat mukana niin  suunnittelussa kuin toteutuksessakin. 

Aikuisten ryhmä kokoontuu  keskiviikkoisin klo 18-20.15, kolme oppituntia kerrallaan. Opetukselle  on nimetty vastaava opettaja, mutta sen lisäksi kurssilla opettavat myös  eri tekniikoiden virtuoosit. Opiskelu vaatii sitoutumista, opinnot  kestävät kaikkiaan neljä lukuvuotta. Kurssimaksu on 120 € / lukukausi, lisäksi opiskelijat hankkivat itse materiaalinsa yhdessä tai erikseen; kierrätysmateriaalien käyttäminen on erittäin kannustettavaa.  Käsityökoulun koneet ja laitteet ovat opiskelijoiden käytössä, joitain  henkilökohtaisia pientarvikkeita opiskelija joutuu hankkimaan myös  itse. 

Ryhmässä opiskelun lisäksi opinnot sisältävät itsenäistä  työskentelyä, taidenäyttely- ja museokäyntejä sekä opiskeluportfolion  tekemistä. Opiskelunsa aikana opiskelija valitsee opintoja täydentäviä  teemakursseja kansalaisopiston kursseilta (ei sisälly  lukukausimaksuun). 

Opintojen lopuksi tehdään lopputyö ja pidetään lopputyönäyttely.

Aikuisten  opetuksessa huomioidaan opiskelijan kokemus ja aiemmin hankittu  osaaminen. Opintojen edistymistä seurataan yksilöllisesti. 

Ilmoittautuminen Ilmoittaudu tästä tai p. 044 306 3056.

Lisätietoa koulutuksesta https://nurmijarvenopisto.fi/kasityokoulu/
Aikuisten käsityön taiteen perusopetuksen infokerta pidetään keskiviikkona10.8. klo 18-19.00 (Monikon Pajassa, BC-ovi ja 2.krs). Infokerralla käydään läpi opetussuunnitelmaa ja ensimmäisen lukukauden opintoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus kysyä myös itseä askarruttavia kysymyksiä.

Opettaja: Pyöriä Annamari

Opetuspaikka: Monikon Paja Klaukkala (käynti BC-ovesta, talon takaa), Kuntotie 7, 01800 Klaukkala

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 20.15

Syyslukukausi: 24.8.2022 - 30.11.2022

Kurssimaksu: 120,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.4.2022 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle