Nurmijärven Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

831314 Yang-Yin jooga workshop

Yin-yang kuvastaa aktiivisuuden ja levon vuorovaikutusta. Jotta elämä olisi tasapainossa, on toimeliaisuuden ja levon oltava myös tasapainossa. Tasapaino työn ja levon välillä on edellytys hyvälle terveydelle. Liian toimelias elämä voi kuluttaa kehon ja mielen. Toisaalta liian vähän toimeliaisuutta veltostuttaa kehon ja masentaa mielen.

Yang-yin-workshopissa tutustumme sekä kehoa ja mieltä aktivoiviin harjoituksiin että niitä rentouttaviin harjoituksiin. Workshop alkaa aktiivisilla harjoituksilla, jotka ovat hyviä esim. aamulla ja valmistavat kehoa päivän haasteisiin. Yang-harjoitukset notkeuttavat ja vahvistavat kehoa. Workshopin lopulla annetaan kehon hiljetä ja rentoutua. Yin-harjoitukset ovat palauttavia harjoituksia esim. päivän päätteeksi ja auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Varusteiksi tarvitaan joogamatto, huopa ja mukavat liikunnalliset vaatteet. Jos sinulla on joogablokkeja, voit ottaa niitä mukaan.

Ilmoittaudu varalle, mikäli kurssi on tullut täyteen. Ryhmän maksimiosallistujamäärää on pienennetty, jotta opetustilassa pystytään järjestämään turvavälit. Kutsumme varallaolijoita mukaan, jos turvavälisuosituksiin tulee lievennyksiä tai jos perustamme lisäryhmän.Opettaja: Tero Lompolo

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Aitohelmi Klaukkala, Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala

Päivä ja kello: La: 10.00 - 12.00

Kevätlukukausi: 20.3.2021 - 20.3.2021

Kurssimaksu: 20,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 7.12.2020 9.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 8 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit